1. airfryer
  2. Bourgini Health Fryer Plus 6.0L XXL Digitaal.

Bourgini Health Fryer Plus 6.0L XXL Digitaal.

5/5

Vind hier de nieuwste review over de Bourgini 18.2146.00.00 airfryer, en vergelijk deze met andere airfryers op deze website. Vind de juiste specificaties, en alle bijbehorende informatie over de Bourgini 18.2146.00.00 airfryer.

Door alle juiste informatie in een makkelijk overzicht te hebben kun je de voor jou juiste airfryer direct kiezen, en online bestellen.  Zo kun je morgen al genieten van een nieuwe airfryer in de keuken!

SpecificatiesBourgini 18.2146.00.00
MerkBourgini
Fabrikantcode18.2146.00.00
Artikelnummer913834
VoorprogrammaFriet en snacks, Groenten, Taart en cake, Vis, Vlees
Technologie
Capaciteit5 à 6 personen

Omschrijving van de Bourgini 18.2146.00.00

Met de Bourgini Health Fryer Plus 6.0L XXL Digitaal bereid je in een handomdraai frietjes voor 6 personen. Deze airfryer heeft een inhalige van maar liefst 2 kilogram waardoor je in één keer een heleboel frietjes kunt bereiden. Ook heeft deze airfryer 7 automatische programma's, waarmee je met één druk op de knop de juiste instellingen hebt. Je kunt gemakkelijk verschillende bereidingen maken, zoals bevroren frietjes, garnalen, vis, kippenpoten en cupcakes. De programma's selecteer je gemakkelijk via het digitale display. Je kunt ook je eigen bereidingen maken door de temperatuur en baktijd in te stellen via de knoppen op het display. Als je klaar bent, kun je de mand gewoon in de vaatwasser reinigen. Zo hoef je je geen zorgen te maken over de schoonmaak. Met de Bourgini Health Fryer Plus 6.0L XXL Digitaal maak je in een handomdraai lekkere en gezonde frietjes.

Pluspunten
  • Met de 7 automatische bakprogramma's hoef je niet na te denken over de juiste baktemperatuur en -tijd

    .

    Met deze hetelucht friteuse kun je tegelijk frietjes klaarmaken voor 6 of meer personen

    .

    De mand is gemakkelijk te reinigen in de vaatwasser.

Minpunten
  • Deze hetelucht friteuse heeft geen koelmantel, hierdoor is de buitenkant erg heet tijdens gebruik.

 

Veelgestelde vragen over de Bourgini 18.2146.00.00
De Bourgini airfryer is geschikt voor 5 à 6 personen

Je kunt de losse onderdelen van de Unknown airfryer makkelijk in de vaatwasser schoon maken.

De Bourgini 18.2146.00.00 gebruikt een technologie

Je kunt de airfryer niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Bourgini 18.2146.00.00, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!