1. airfryer
  2. Philips Airfryer XL Connected HD9280/70 + Bakvorm.

Philips Airfryer XL Connected HD9280/70 + Bakvorm.

5/5

Vind hier de nieuwste review over de Philips HD9945/01 airfryer, en vergelijk deze met andere airfryers op deze website. Vind de juiste specificaties, en alle bijbehorende informatie over de Philips HD9945/01 airfryer.

Door alle juiste informatie in een makkelijk overzicht te hebben kun je de voor jou juiste airfryer direct kiezen, en online bestellen.  Zo kun je morgen al genieten van een nieuwe airfryer in de keuken!

SpecificatiesPhilips HD9945/01
MerkPhilips
FabrikantcodeHD9945/01
Artikelnummer861256
VoorprogrammaFriet en snacks, Groenten, Taart en cake, Vis, Vlees
TechnologieRapid Air
Capaciteit3 à 4 personen

Omschrijving van de Philips HD9945/01

Met de Philips Airfryer XL Connected HD9280/70 + Bakvorm maak je heerlijke taarten, quiches en broden. De bakvorm die bij het product wordt geleverd, maakt het bakken eenvoudig. Je kunt het bereidingsproces vanaf je telefoon in de gaten houden. Door de app kun je het recept naar de airfryer verzenden, zodat de airfryer voor jou aan de slag kan. Zo hoef je alleen de ingrediënten in de airfryer te doen en regel je de rest vanaf je luie stoel. De airfryer is zelfs geschikt voor spraakbesturing via Amazon Alexa. De Rapid Air technologie zorgt voor een knapperig bakresultaat. De ingrediënten worden heerlijk krokant van buiten en mals van binnen. Dit wordt bereikt door de zeestervormige bodem in de airfryer. Deze bodem creëert een wervelende hetelucht, waardoor je ingrediënten lekker knapperig worden. Na gebruik kun je de losse onderdelen eenvoudig reinigen in de vaatwasser. Dankzij de Philips Airfryer XL Connected HD9280/70 + Bakvorm kun je eenvoudig heerlijke taarten, quiches en broden bakken.

Pluspunten
  • Dankzij de meegeleverde bakvorm kun je ook taarten en quiches bakken in de airfryer. Je bedient de airfryer vanaf de bank, omdat je hem verbindt met je telefoon. Het zeestervormige element onderin de airfryer verdeelt de lucht gelijkmatig door de pan voor een knapperig resultaat.

Minpunten
  • Met een snoerlengte van 0,8 meter heeft de friteuse een stopcontact in de buurt nodig.

 

Veelgestelde vragen over de Philips HD9945/01
De Philips airfryer is geschikt voor 3 à 4 personen

Je kunt de losse onderdelen van de Unknown airfryer makkelijk in de vaatwasser schoon maken.

De Philips HD9945/01 gebruikt een Rapid Air technologie

Je kunt de airfryer niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Philips HD9945/01, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!

Alternatieven voor Philips Airfryer XL Connected HD9280/70 + Bakvorm.