1. airfryer
  2. Philips Airfryer XXL Connected HD9875/90.

Philips Airfryer XXL Connected HD9875/90.

5/5

Vind hier de nieuwste review over de Philips HD9875/90 airfryer, en vergelijk deze met andere airfryers op deze website. Vind de juiste specificaties, en alle bijbehorende informatie over de Philips HD9875/90 airfryer.

Door alle juiste informatie in een makkelijk overzicht te hebben kun je de voor jou juiste airfryer direct kiezen, en online bestellen.  Zo kun je morgen al genieten van een nieuwe airfryer in de keuken!

SpecificatiesPhilips HD9875/90
MerkPhilips
FabrikantcodeHD9875/90
Artikelnummer924860
VoorprogrammaFriet en snacks, Groenten, Taart en cake, Vis, Vlees
TechnologieRapid Air
Capaciteit5 à 6 personen

Omschrijving van de Philips HD9875/90

Met de Philips Airfryer XXL Connected HD9875/90 maak je een perfect krokant baksel. Dit komt door de unieke Rapid CombiAir technologie, waarmee je precies de juiste luchtsnelheid, temperatuur en baktijd kunt afstellen. Hierdoor krijg je een mals en knapperig resultaat, elke keer weer. De airfryer heeft een laadvermogen van 2 kilogram, waardoor je in ��n keer voldoende frietjes kunt bakken voor 6 personen. Daarnaast kun je de airfryer vanaf je smartphone of tablet bedienen. Met de NutriU app stuur je het recept naar de airfryer en houd je de baktijd in de gaten. Niet alleen is de airfryer slim, maar ook gemakkelijk schoon te maken. Je kunt alle losse QuickClean onderdelen na gebruik gewoon in de vaatwasser reinigen.

Pluspunten
  • Dankzij de Rapid CombiAir technologie gebruik je altijd de juiste luchtsnelheden voor een gekroest resultaat. Je bedient de airfryer met je smartphone, zodat je de temperatuur en tijd vanaf een afstand in de gaten houdt. Je reinigt de losse onderdelen gemakkelijk in de vaatwasser.

Minpunten
  • Je hebt meer last van bakluchten, omdat er geen geurfilter in de friteuse zit.

 

Veelgestelde vragen over de Philips HD9875/90
De Philips airfryer is geschikt voor 5 à 6 personen

Je kunt de losse onderdelen van de Unknown airfryer makkelijk in de vaatwasser schoon maken.

De Philips HD9875/90 gebruikt een Rapid Air technologie

Je kunt de airfryer niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Philips HD9875/90, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!

Alternatieven voor Philips Airfryer XXL Connected HD9875/90.