1. airfryer
  2. Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Kookrek + Panverdeler.

Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Kookrek + Panverdeler.

5/5

Vind hier de nieuwste review over de Philips HD9950/00 airfryer, en vergelijk deze met andere airfryers op deze website. Vind de juiste specificaties, en alle bijbehorende informatie over de Philips HD9950/00 airfryer.

Door alle juiste informatie in een makkelijk overzicht te hebben kun je de voor jou juiste airfryer direct kiezen, en online bestellen.  Zo kun je morgen al genieten van een nieuwe airfryer in de keuken!

SpecificatiesPhilips HD9950/00
MerkPhilips
FabrikantcodeHD9950/00
Artikelnummer808975
VoorprogrammaFriet en snacks, Vis, Vlees
TechnologieFat Removal
Capaciteit4 à 5 personen

Omschrijving van de Philips HD9950/00

Met de Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Kookrek + Panverdeler krijg je alles wat je nodig hebt voor heerlijke maaltijden. De airfryer is ontworpen voor gebruiksgemak - je hebt de Smart Sensing technologie die de temperatuur en tijd voor je regelt. Dankzij de geïntegreerde app heb je toegang tot een breed scala aan recepten. Het kookrek en de panverdeler laten je toe om meerdere ingrediënten tegelijk te bereiden. De friteuse is zo ontworpen dat je er alles mee kunt bakken, van frietjes tot een hele kip. Je kunt zelfs taarten, cakes en andere gerechten maken door de temperatuur en tijd in te stellen. Door het lage energieverbruik heb je geen last van een te warm wordende keuken. Geniet dus van heerlijke maaltijden met de Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Kookrek + Panverdeler.

Pluspunten
  • Dankzij het kookrek kun je verschillende ingrediënten tegelijk bereiden, zoals groentespiezen en frietjes. De Smart Sensing technologie meet en scant ingrediënten in de airfryer en berekent de juiste temperatuur en baktijd. De vetverwijderingstechnologie filtert vet uit de lucht, zodat je gerecht nog minder vet is.

Minpunten
  • Met een snoerlengte van 0,8 meter heeft de friteuse een plek dicht bij een stopcontact nodig.

 

Veelgestelde vragen over de Philips HD9950/00
De Philips airfryer is geschikt voor 4 à 5 personen

Je kunt de losse onderdelen van de Unknown airfryer makkelijk in de vaatwasser schoon maken.

De Philips HD9950/00 gebruikt een Fat Removal technologie

Je kunt de airfryer niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Philips HD9950/00, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!

Alternatieven voor Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Kookrek + Panverdeler.