1. airfryer
  2. Ninja AF451.

Ninja AF451.

5/5

Vind hier de nieuwste review over de Ninja AF451EU airfryer, en vergelijk deze met andere airfryers op deze website. Vind de juiste specificaties, en alle bijbehorende informatie over de Ninja AF451EU airfryer.

Door alle juiste informatie in een makkelijk overzicht te hebben kun je de voor jou juiste airfryer direct kiezen, en online bestellen.  Zo kun je morgen al genieten van een nieuwe airfryer in de keuken!

SpecificatiesNinja AF451EU
MerkNinja
FabrikantcodeAF451EU
Artikelnummer928472
VoorprogrammaFriet en snacks, Groenten, Pizza, Taart en cake, Vis, Vlees
Technologie
Capaciteit5 à 6 personen

Omschrijving van de Ninja AF451EU

De Ninja AF451 airfryer is een echte aanwinst voor je keuken. Met deze airfryer heb je de mogelijkheid om een groot aantal gerechten te bereiden. Dankzij de voedselthermometer kun je de temperatuur van je vlees en vis eenvoudig controleren, zodat je precies weet of je bereiding gaar is. De lades hebben een grote bakcapaciteit van 2,8 kilogram, waardoor de airfryer prima geschikt is voor een gezin van 5 tot 6 personen. Daarnaast biedt hij de mogelijkheid om verschillende ingrediënten tegelijkertijd te bereiden. Zo bak je frietjes in de ene lade en groente in de andere. Ook vlees, het opwarmen van eten en het drogen van ingrediënten zoals fruit en groenten behoren tot de mogelijkheden. Na gebruik is de airfryer eenvoudig schoon te maken door de lades en grillroosters in de vaatwasser te plaatsen. Met de Ninja AF451 airfryer geniet je dus van een uitgebreid aanbod aan verschillende gerechten!

Pluspunten
  • Met de voedselthermometer meet je direct de temperatuur van vlees en vis. In deze hetelucht friteuse maak je binnen een mum van tijd frietjes voor 5 tot 6 personen tegelijk. Met behulp van de 2 baklades kun je eenvoudig tegelijkertijd frietjes en groenten bereiden.

Minpunten
  • Met een snoerlengte van 0,9 meter heeft de friteuse een stopcontact nodig in de buurt.

 

Veelgestelde vragen over de Ninja AF451EU
De Ninja airfryer is geschikt voor 5 à 6 personen

Je kunt de losse onderdelen van de Unknown airfryer makkelijk in de vaatwasser schoon maken.

De Ninja AF451EU gebruikt een technologie

Je kunt de airfryer niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Ninja AF451EU, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!