1. airfryer
 2. Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Bakvorm.

Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Bakvorm.

5/5

Vind hier de nieuwste review over de Philips HD9952/00 airfryer, en vergelijk deze met andere airfryers op deze website. Vind de juiste specificaties, en alle bijbehorende informatie over de Philips HD9952/00 airfryer.

Door alle juiste informatie in een makkelijk overzicht te hebben kun je de voor jou juiste airfryer direct kiezen, en online bestellen.  Zo kun je morgen al genieten van een nieuwe airfryer in de keuken!

SpecificatiesPhilips HD9952/00
MerkPhilips
FabrikantcodeHD9952/00
Artikelnummer808978
VoorprogrammaFriet en snacks, Vis, Vlees
TechnologieFat Removal
Capaciteit4 à 5 personen

Omschrijving van de Philips HD9952/00

Met de Philips Airfryer XXL Smart Sesing Premium HD9867/90 + Bakvorm maak je heerlijke, gezonde gerechten voor het hele gezin. Het verwarmen van de ingrediënten gebeurt met behulp van de Rapid Air technologie, waardoor je voedsel vetarm en crunchy wordt. De Smart Sensing technologie zorgt ervoor dat de friteuse de temperatuur en de baktijd automatisch aanpast aan jouw recept. Met de bijgeleverde bakvorm kun je verschillende taarten, cakes en andere zoete baksels maken. Ook kun je hiermee makkelijk een hele kip, een vis of een ander gerecht bereiden. Door de app die bij de friteuse zit, krijg je toegang tot een grote variëteit aan recepten en tips. Je krijgt op deze manier inspiratie om eenvoudig lekkere gerechten te maken met de Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Bakvorm.

Pluspunten
 • De Smart Sensing technologie meet en scant ingrediënten in de airfryer en berekent zo de juiste temperatuur en baktijd

  .

  = De Smart Sensing technologie meet en scant ingrediënten in de airfryer en berekent daarmee de juiste temperatuur en baktijd. Met de meegeleverde bakvorm bak je ook taarten en brood in de airfryer

  .

  = Met de meegeleverde bakvorm kun je ook taarten en brood bakken in de airfryer. De Fat Removal technologie filtert vet uit de lucht, zodat je gerecht nog minder vet is

  .

  = De Fat Removal technologie filtert vet uit de lucht, waardoor je gerecht nog minder vet is.

Minpunten
 • Met een snoerlengte van 0,8 meter heeft de friteuse een plek dicht bij een stopcontact nodig.

 

Veelgestelde vragen over de Philips HD9952/00
De Philips airfryer is geschikt voor 4 à 5 personen

Je kunt de losse onderdelen van de Unknown airfryer makkelijk in de vaatwasser schoon maken.

De Philips HD9952/00 gebruikt een Fat Removal technologie

Je kunt de airfryer niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Philips HD9952/00, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!

Alternatieven voor Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Bakvorm.