1. airfryer
  2. Philips Airfryer L Connected HD9255/60 + Bakvorm.

Philips Airfryer L Connected HD9255/60 + Bakvorm.

5/5

Vind hier de nieuwste review over de Philips HD9925/01 airfryer, en vergelijk deze met andere airfryers op deze website. Vind de juiste specificaties, en alle bijbehorende informatie over de Philips HD9925/01 airfryer.

Door alle juiste informatie in een makkelijk overzicht te hebben kun je de voor jou juiste airfryer direct kiezen, en online bestellen.  Zo kun je morgen al genieten van een nieuwe airfryer in de keuken!

SpecificatiesPhilips HD9925/01
MerkPhilips
FabrikantcodeHD9925/01
Artikelnummer818953
VoorprogrammaFriet en snacks, Groenten, Taart en cake, Vis, Vlees
TechnologieRapid Air
Capaciteit2 à 3 personen

Omschrijving van de Philips HD9925/01

Met de Philips Airfryer L Connected HD9255/60 + Bakvorm maak je aantrekkelijke gerechten voor het hele gezin. Je bedient de slimme airfryer via je telefoon met de NutriU app. Je stuurt een recept naar de airfryer en volgt het bakproces via je telefoon. Met het zeestervormige ontwerp van de bodem worden je ingrediënten lekker knapperig. Hierdoor ontstaat een wervelende hetelucht. Het geavanceerde 7-programma systeem zorgt ervoor dat je met één druk op de knop een gerecht klaar hebt. Daarnaast bak je dankzij het laadvermogen van 0,8 kilogram friet voor 2 à 3 personen tegelijk. Met de meegeleverde bakvorm maak je bovendien ook makkelijk taart, quiche of muffins.

Pluspunten
  • Dankzij de meegeleverde bakvorm kun je ook taarten en quiches bakken in de airfryer. Je bedient de airfryer met je telefoon vanaf de bank. Het zeestervormige element aan de onderkant verdeelt de lucht gelijkmatig door de pan voor een knapperig resultaat.

Minpunten
  • Met een snoerlengte van 0,8 meter heeft de friteuse een plek dichtbij een stopcontact nodig.

Unknown 

Veelgestelde vragen over de Philips HD9925/01
De Philips airfryer is geschikt voor 2 à 3 personen

Je kunt de losse onderdelen van de Unknown airfryer makkelijk in de vaatwasser schoon maken.

De Philips HD9925/01 gebruikt een Rapid Air technologie

Je kunt de airfryer niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Philips HD9925/01, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!

Alternatieven voor Philips Airfryer L Connected HD9255/60 + Bakvorm.