1. airfryer
  2. Princess 182060 Digital Aerofryer Deluxe XXL.

Princess 182060 Digital Aerofryer Deluxe XXL.

5/5

Vind hier de nieuwste review over de Princess 01.182060.01.001 airfryer, en vergelijk deze met andere airfryers op deze website. Vind de juiste specificaties, en alle bijbehorende informatie over de Princess 01.182060.01.001 airfryer.

Door alle juiste informatie in een makkelijk overzicht te hebben kun je de voor jou juiste airfryer direct kiezen, en online bestellen.  Zo kun je morgen al genieten van een nieuwe airfryer in de keuken!

SpecificatiesPrincess 01.182060.01.001
MerkPrincess
Fabrikantcode01.182060.01.001
Artikelnummer878647
VoorprogrammaFriet en snacks, Groenten, Taart en cake, Vis, Vlees
Technologie
Capaciteit4 à 5 personen

Omschrijving van de Princess 01.182060.01.001

Met de Princess 182060 Digital Aerofryer Deluxe XXL heb je in één keer friet voor het hele gezin. De airfryer heeft een ruime inhoud en is voorzien van 8 programma's. Hiermee bereid je verschillende soorten gerechten zonder dat je zelf de temperatuur hoeft in te stellen. Via het touchscreen display selecteer je eenvoudig een programma. Bovendien bevat de airfryer een geurfilter, waardoor je geen last krijgt van baklucht in je huis. Dankzij de koele wand en de oververhittingsbeveiliging is de airfryer veilig in gebruik. Daarnaast heeft de airfryer een timerfunctie, zodat je precies weet wanneer je gerechten klaar zijn. Geniet van een gezond en lekker maaltijd met de Princess 182060 Digital Aerofryer Deluxe XXL.

Pluspunten
  • In deze frituurpan kun je frietjes voor 4 tot 5 personen tegelijk bereiden

    .

    Met de automatische bakprogramma's hoef je niet na te denken over de juiste baktemperatuur en -tijd

    .

    Het geurfilter houdt een groot deel van de baklucht tegen, zodat je huis minder naar eten ruikt.

Minpunten
  • De losse onderdelen zijn niet geschikt voor de vaatwasser en moet dus met de hand worden gereinigd.

 

Veelgestelde vragen over de Princess 01.182060.01.001
De Princess airfryer is geschikt voor 4 à 5 personen

Je kunt de losse onderdelen van de Unknown airfryer makkelijk in de vaatwasser schoon maken.

De Princess 01.182060.01.001 gebruikt een technologie

Je kunt de airfryer niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Princess 01.182060.01.001, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!