1. airfryer
  2. Ninja AF100EU.

Ninja AF100EU.

5/5

Vind hier de nieuwste review over de Ninja AF100EU airfryer, en vergelijk deze met andere airfryers op deze website. Vind de juiste specificaties, en alle bijbehorende informatie over de Ninja AF100EU airfryer.

Door alle juiste informatie in een makkelijk overzicht te hebben kun je de voor jou juiste airfryer direct kiezen, en online bestellen.  Zo kun je morgen al genieten van een nieuwe airfryer in de keuken!

SpecificatiesNinja AF100EU
MerkNinja
FabrikantcodeAF100EU
Artikelnummer853804
VoorprogrammaFriet en snacks, Groenten, Vis, Vlees
Technologie
Capaciteit2 à 3 personen

Omschrijving van de Ninja AF100EU

Met de Ninja AF100EU maak je lekker en gezond eten. Een druk op de knop en je hebt het lekkere resultaat van de oven en de snelheid van een magnetron. De dehydrate functie houdt vocht weg, zodat je friet en snacks knapperig bakken. Maar ook vlees en groenten bereid je in de hetelucht friteuse. Het bakmandje heeft gaatjes voor een goede warmteverdeling en om ingrediënten aan de onderkant te verwarmen. De airfryer is geschikt voor 2 tot 3 personen. Na gebruik reinig je de losse onderdelen eenvoudig in de vaatwasmachine. Zo krijg je een perfect resultaat, zonder dat je veel moeite hoeft te doen. Geniet van de smaak en de gemakkelijke bereiding met de Ninja AF100EU.

Pluspunten
  • Met de verschillende bakprogramma's kun je in de airfryer ook braad- en droog- ingrediënten. Met de timer stel je de gewenste baktijd in en je krijgt een signaal als je gerecht klaar is. De losse onderdelen reinig je gemakkelijk in de vaatwasser.

Minpunten
  • Je hebt meer last van bakluchten, want er is geen geurfilter in de friteuse.

 

Veelgestelde vragen over de Ninja AF100EU
De Ninja airfryer is geschikt voor 2 à 3 personen

Je kunt de losse onderdelen van de Unknown airfryer makkelijk in de vaatwasser schoon maken.

De Ninja AF100EU gebruikt een technologie

Je kunt de airfryer niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Ninja AF100EU, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!

Alternatieven voor Ninja AF100EU.