1. airfryer
  2. Philips Airfryer L HD9252/70 + Bakvorm.

Philips Airfryer L HD9252/70 + Bakvorm.

5/5

Vind hier de nieuwste review over de Philips HD9925/01 airfryer, en vergelijk deze met andere airfryers op deze website. Vind de juiste specificaties, en alle bijbehorende informatie over de Philips HD9925/01 airfryer.

Door alle juiste informatie in een makkelijk overzicht te hebben kun je de voor jou juiste airfryer direct kiezen, en online bestellen.  Zo kun je morgen al genieten van een nieuwe airfryer in de keuken!

SpecificatiesPhilips HD9925/01
MerkPhilips
FabrikantcodeHD9925/01
Artikelnummer818953
VoorprogrammaFriet en snacks, Groenten, Taart en cake, Vis, Vlees
TechnologieRapid Air
Capaciteit2 à 3 personen

Omschrijving van de Philips HD9925/01

De Philips Airfryer L HD9252/70 + Bakvorm is de ideale manier om lekkere, knapperige gerechten te bereiden. Met de meegeleverde bakvorm kun je taart, quiche of muffins bakken. De Rapid Air-technologie zorgt ervoor dat je ingrediënten met weinig tot geen olie knapperig bakt. Door het unieke zeestervormige ontwerp van de bodem ontstaat er een wervelende hetelucht die de ingrediënten krokant bakt. Met de 7 programma's bepaal je eenvoudig de temperatuur en tijd waarmee je je ingrediënten bakt. Het touchscreen display maakt het gemakkelijk om het juiste programma te kiezen. Of je nu groenten wilt grillen, kip wilt braden of je eten warm wilt houden, de airfryer heeft het juiste programma. Met het laadvermogen van 0,8 kilogram bereid je friet voor 2 à 3 personen tegelijk. Zo geniet je de hele familie van knapperige, lekkere gerechten!

Pluspunten
  • Dankzij de meegeleverde bakvorm kun je ook taarten en quiches bakken in de airfryer. Het zeestervormige element onderin de airfryer verdeelt de lucht gelijkmatig door de pan voor een knapperig resultaat. Met de automatische bakprogramma's hoeft u niet na te denken over de juiste baktemperatuur en -tijd.

Minpunten
  • Met een snoerlengte van 0,8 meter heeft de friteuse een plek nodig dicht bij een stopcontact.

 

Veelgestelde vragen over de Philips HD9925/01
De Philips airfryer is geschikt voor 2 à 3 personen

Je kunt de losse onderdelen van de Unknown airfryer makkelijk in de vaatwasser schoon maken.

De Philips HD9925/01 gebruikt een Rapid Air technologie

Je kunt de airfryer niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Philips HD9925/01, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!

Alternatieven voor Philips Airfryer L HD9252/70 + Bakvorm.