1. airfryer
 2. Inventum Hetelucht Friteuse Oven GF1200HLD.

Inventum Hetelucht Friteuse Oven GF1200HLD.

5/5

Vind hier de nieuwste review over de Inventum GF1200HLD airfryer, en vergelijk deze met andere airfryers op deze website. Vind de juiste specificaties, en alle bijbehorende informatie over de Inventum GF1200HLD airfryer.

Door alle juiste informatie in een makkelijk overzicht te hebben kun je de voor jou juiste airfryer direct kiezen, en online bestellen.  Zo kun je morgen al genieten van een nieuwe airfryer in de keuken!

SpecificatiesInventum GF1200HLD
MerkInventum
FabrikantcodeGF1200HLD
Artikelnummer916303
VoorprogrammaFriet en snacks, Taart en cake, Vis, Vlees
Technologie
Capaciteit2 à 3 personen

Omschrijving van de Inventum GF1200HLD

Met de Inventum Hetelucht Friteuse Oven GF1200HLD kunt u met gemak 3 verschillende ingrediënten tegelijkertijd bereiden. Bovendien is de airfryer uitgerust met een roterende mand en draaispit, waarmee u kip of frietjes mooi knapperig kunt bakken. De oven beschikt over meerdere automatische programma's, zoals voor kip, vis, pizza of gebak. Met de minimum temperatuur van 40 graden Celsius kunt u tevens ingrediënten ontdooien. Na gebruik kunt u de losse onderdelen eenvoudig in de vaatwasser reinigen. Met de Inventum Hetelucht Friteuse Oven GF1200HLD kunt u dus in één keer een complete maaltijd bereiden, waarbij u niet eens hoeft te plannen voor het ontdooien van ingrediënten. Niet alleen is de oven multifunctioneel, maar de reiniging is ook nog eens eenvoudig. Een perfecte keuze voor wie op zoek is naar gemak, comfort en snelheid.

Pluspunten
 • Met de bijgeleverde accessoires kan je 3 verdiepingen maken in de airfryer, zodat je verschillende gerechten tegelijk kunt bakken

  .

  Met de automatische bakprogramma's hoef je niet meer na te denken over de juiste baktemperatuur en -tijd

  .

  Dankzij het kijkvenster kan je het gerecht goed in de gaten houden.

Minpunten
 • Je hebt meer last van bakluchten, omdat er geen geurfilter in de friteuse zit.

 

Veelgestelde vragen over de Inventum GF1200HLD
De Inventum airfryer is geschikt voor 2 à 3 personen

Je kunt de losse onderdelen van de Unknown airfryer makkelijk in de vaatwasser schoon maken.

De Inventum GF1200HLD gebruikt een technologie

Je kunt de airfryer niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Inventum GF1200HLD, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!

Alternatieven voor Inventum Hetelucht Friteuse Oven GF1200HLD.