1. airfryer
 2. Tefal Easy Fry & Grill XXL Rvs EY801D.

Tefal Easy Fry & Grill XXL Rvs EY801D.

5/5

Vind hier de nieuwste review over de Tefal EY801D airfryer, en vergelijk deze met andere airfryers op deze website. Vind de juiste specificaties, en alle bijbehorende informatie over de Tefal EY801D airfryer.

Door alle juiste informatie in een makkelijk overzicht te hebben kun je de voor jou juiste airfryer direct kiezen, en online bestellen.  Zo kun je morgen al genieten van een nieuwe airfryer in de keuken!

SpecificatiesTefal EY801D
MerkTefal
FabrikantcodeEY801D
Artikelnummer915651
VoorprogrammaFriet en snacks, Groenten, Taart en cake, Vis, Vlees
TechnologieEasy Fry & Grill
Capaciteit4 à 5 personen

Omschrijving van de Tefal EY801D

Met de Tefal Easy Fry & Grill XXL Rvs EY801D bereid je gemakkelijk en snel een maaltijd voor het hele gezin. Door de losse panverdeler kun je twee verschillende ingrediënten tegelijk bakken. Stel per kookzone een apart bakprogramma in en nooit meer afwisselend koken. Daarnaast is er ook een grillplaat bijgeleverd, waarmee je heerlijk kip en vlees kunt grillen. Met de 8 automatische bakprogramma's stel je eenvoudig de juiste instellingen in voor verschillende ingrediënten, zoals groenten, vlees of vis. In de airfryer bak je in één keer 1,2 kilogram frietjes, wat voldoende is voor 4 à 5 personen. Na het bakken reinig je de losse onderdelen eenvoudig in de vaatwasser. Met de Tefal Easy Fry & Grill XXL Rvs EY801D heb je een compleet apparaat in huis voor een snelle en gemakkelijke maaltijd.

Pluspunten
 • Je bereidt gemakkelijk 2 ingrediënten tegelijk dankzij de 2 afzonderlijke kookzones

  .

  Met de 8 automatische bakprogramma's hoef je niet na te denken over de juiste baktemperatuur en -tijd

  .

  In deze hetelucht friteuse bereid je frietjes tegelijk voor 4 tot 5 personen.

Minpunten
 • De friteuse heeft geen ingebouwd vetfilter dat vet tijdens het bakken afvoert.

 

Veelgestelde vragen over de Tefal EY801D
De Tefal airfryer is geschikt voor 4 à 5 personen

Je kunt de losse onderdelen van de Unknown airfryer makkelijk in de vaatwasser schoon maken.

De Tefal EY801D gebruikt een Easy Fry & Grill technologie

Je kunt de airfryer niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Tefal EY801D, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!

Alternatieven voor Tefal Easy Fry & Grill XXL Rvs EY801D.