Over ons

Aangenaam! Wij zijn het team achter ChefReview.nl. Wij zijn deze site begonnen met de intentie om foodies meer inzicht te verschaffen in de culinaire branche.

Wij bestaan uit een combinatie van professionals in de culinaire wereld met iedereen een eigen specilialisatie in hun eigen tak van sport.

Onze missie

Wat is onze Missie?

Door de jaren heen hebben wij een grote verscheidenheid aan kookartikelen kunnen uitproberen vanuit onze professie. We kwamen met het idee dat het heel leuk zou zijn om hobbykoks een kijkje in de keuken te laten nemen door te showcasen wat voor kookartikelen wij eigenlijk gebruiken in ons beroep en welke hiervan zeer aan te raden zijn. We zien namelijk ook veel thuiskoks koken met bepaalde producten waarvan wij denken dat dit beter of anders kan. 

Zodoende zijn we op het idee gekomen om kookartikelen te reviewen die we in eerste instantie uit onderzoek hebben gehaald. Het onderzoek ging over wat de consument zoals jij fijne artikelen vind om mee te koken. De beste artikelen hiervan testen wij zelf uit en uiteindelijken komen wij daarmee tot een top 10 die je op site ziet staan.