1. airfryer
 2. Bourgini Health Fryer Plus 4.0L.

Bourgini Health Fryer Plus 4.0L.

5/5

Vind hier de nieuwste review over de Bourgini 18.2141.00.00 airfryer, en vergelijk deze met andere airfryers op deze website. Vind de juiste specificaties, en alle bijbehorende informatie over de Bourgini 18.2141.00.00 airfryer.

Door alle juiste informatie in een makkelijk overzicht te hebben kun je de voor jou juiste airfryer direct kiezen, en online bestellen.  Zo kun je morgen al genieten van een nieuwe airfryer in de keuken!

SpecificatiesBourgini 18.2141.00.00
MerkBourgini
Fabrikantcode18.2141.00.00
Artikelnummer913833
VoorprogrammaFriet en snacks, Taart en cake, Vis, Vlees
Technologie
Capaciteit2 à 3 personen

Omschrijving van de Bourgini 18.2141.00.00

Met de Bourgini Health Fryer Plus 4.0L kun je eenvoudig lekkere maaltijden bereiden. De 8 automatische programma's vergemakkelijken het kookproces voor je. Je hoeft alleen de juiste instellingen te selecteren op het digitale display. Met deze airfryer kun je onder andere pizza's, bevroren frietjes, garnalen, vis, kippenpoten en cupcakes bereiden. Daarnaast kun je ook andere bereidingen instellen via de knoppen op het display. Je hoeft alleen de gewenste temperatuur en baktijd op te geven. Met de airfryer kun je in één keer een kilogram frietjes of ander eten bereiden voor 2 à 3 personen. Ben je klaar met koken? Dan kun je de mand gewoon in de vaatwasser reinigen. Zo heb je geen extra schoonmaakwerk meer.

Pluspunten
 • Met de 8 automatische bakprogramma's hoef je niet na te denken over de juiste baktemperatuur en -tijd

  .

  Je stelt de gewenste baktijd in met de timer die een signaal geeft als je gerecht klaar is

  .

  Je reinigt de mand gemakkelijk in de vaatwasser.

Minpunten
 • Deze hetelucht friteuse heeft geen koele wand, waardoor de buitenkant erg heet is tijdens gebruik.

 

Veelgestelde vragen over de Bourgini 18.2141.00.00
De Bourgini airfryer is geschikt voor 2 à 3 personen

Je kunt de losse onderdelen van de Unknown airfryer makkelijk in de vaatwasser schoon maken.

De Bourgini 18.2141.00.00 gebruikt een technologie

Je kunt de airfryer niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Bourgini 18.2141.00.00, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!

Alternatieven voor Bourgini Health Fryer Plus 4.0L.