1. airfryer
  2. Philips Airfryer L Connected HD9255/60.

Philips Airfryer L Connected HD9255/60.

5/5

Vind hier de nieuwste review over de Philips HD9255/60 airfryer, en vergelijk deze met andere airfryers op deze website. Vind de juiste specificaties, en alle bijbehorende informatie over de Philips HD9255/60 airfryer.

Door alle juiste informatie in een makkelijk overzicht te hebben kun je de voor jou juiste airfryer direct kiezen, en online bestellen.  Zo kun je morgen al genieten van een nieuwe airfryer in de keuken!

SpecificatiesPhilips HD9255/60
MerkPhilips
FabrikantcodeHD9255/60
Artikelnummer915654
VoorprogrammaFriet en snacks, Groenten, Taart en cake, Vis, Vlees
TechnologieRapid Air
Capaciteit2 à 3 personen

Omschrijving van de Philips HD9255/60

Met de Philips Airfryer L Connected HD9255/60 maak je meer tijd voor jezelf. Je bedient de airfryer namelijk via je telefoon. Stuur een recept naar de airfryer via de NutriU app en houd het bereidingsproces in de gaten via je telefoon. Met het zeestervormige ontwerp van de bodem bak je ingrediënten lekker knapperig. Dankzij de 7 vooraf ingestelde programma's bak je met één druk op de knop een gerecht. En met het laadvermogen van 0,8 kilogram bak je voor 2 à 3 personen tegelijk. Kortom, de Philips Airfryer L Connected HD9255/60 biedt een slimme oplossing die je helpt met het bereiden van gezonde gerechten.

Pluspunten
  • Je bedient de airfryer vanaf de bank door deze te verbinden met je telefoon. Het zeestervormige element onder in de airfryer zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de lucht door de pan, waardoor je een knapperig resultaat krijgt. Met de automatische bakprogramma's hoef je niet te denken over de juiste baktemperatuur en -tijd.

Minpunten
  • Met een snoerlengte van 0,8 meter heeft de friteuse een plek dicht bij een stopcontact nodig

    .

    -> Met een snoerlengte van 0,8 meter heeft de friteuse een plek in de buurt van een stopcontact nodig.

 

Veelgestelde vragen over de Philips HD9255/60
De Philips airfryer is geschikt voor 2 à 3 personen

Je kunt de losse onderdelen van de Unknown airfryer makkelijk in de vaatwasser schoon maken.

De Philips HD9255/60 gebruikt een Rapid Air technologie

Je kunt de airfryer niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Philips HD9255/60, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!

Alternatieven voor Philips Airfryer L Connected HD9255/60.