1. airfryer
  2. Philips Airfryer XL Connected HD9280/70 + Kookrek.

Philips Airfryer XL Connected HD9280/70 + Kookrek.

5/5

Vind hier de nieuwste review over de Philips HD9904/01 airfryer, en vergelijk deze met andere airfryers op deze website. Vind de juiste specificaties, en alle bijbehorende informatie over de Philips HD9904/01 airfryer.

Door alle juiste informatie in een makkelijk overzicht te hebben kun je de voor jou juiste airfryer direct kiezen, en online bestellen.  Zo kun je morgen al genieten van een nieuwe airfryer in de keuken!

SpecificatiesPhilips HD9904/01
MerkPhilips
FabrikantcodeHD9904/01
Artikelnummer818951
VoorprogrammaFriet en snacks, Groenten, Taart en cake, Vis, Vlees
TechnologieRapid Air
Capaciteit3 à 4 personen

Omschrijving van de Philips HD9904/01

Met de Philips Airfryer XL Connected HD9280/70 + Kookrek bereid je heel gemakkelijk meerdere gerechten tegelijk. Het meegeleverde kookrek creëert een extra verdieping in de airfryer waardoor je verschillende ingrediënten tegelijk kunt bereiden. Je houdt het bereidingsproces in de gaten vanaf je telefoon, want de airfryer is verbonden met de app. Je stuurt het recept gemakkelijk naar de airfryer waarna deze aan de slag gaat. Ook is het mogelijk om de airfryer te bedienen met spraakbesturing via Amazon Alexa. Met de Rapid Air technologie worden ingrediënten lekker krokant van buiten en mals van binnen. De zeestervormige bodem zorgt voor een wervelende hetelucht en een knapperig bakresultaat. Na gebruik reinig je de losse onderdelen eenvoudig in de vaatwasser. Zo ben je altijd verzekerd van een heerlijk en gezond resultaat. Proef de veelzijdigheid en kies voor de Philips Airfryer XL Connected HD9280/70 + Kookrek!

Pluspunten
  • Met het meegeleverde kookrek creëer je een extra verdieping en bak je meerdere ingrediënten tegelijk. Met de meegeleverde kookring maak je een extra verdieping en bak je meerdere ingrediënten tegelijk. Je bedient de airfryer vanaf de bank, doordat je hem verbindt met je telefoon. Je bedient de airfryer vanaf de bank door hem te koppelen aan je telefoon. Het zeestervormige element onder in de airfryer verdeelt de lucht gelijkmatig door de pan voor een knapperig resultaat. Het stervormige element onderin de airfryer verdeelt lucht gelijkmatig door de pan voor een knapperig resultaat.

Minpunten
  • Met een snoerlengte van 0,8 meter heeft de friteuse een plek dicht bij een stopcontact nodig.

 

Veelgestelde vragen over de Philips HD9904/01
De Philips airfryer is geschikt voor 3 à 4 personen

Je kunt de losse onderdelen van de Unknown airfryer makkelijk in de vaatwasser schoon maken.

De Philips HD9904/01 gebruikt een Rapid Air technologie

Je kunt de airfryer niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Philips HD9904/01, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!

Alternatieven voor Philips Airfryer XL Connected HD9280/70 + Kookrek.