1. airfryer
 2. Philips Airfryer L HD9252/70.

Philips Airfryer L HD9252/70.

5/5

Vind hier de nieuwste review over de Philips HD9252/70 airfryer, en vergelijk deze met andere airfryers op deze website. Vind de juiste specificaties, en alle bijbehorende informatie over de Philips HD9252/70 airfryer.

Door alle juiste informatie in een makkelijk overzicht te hebben kun je de voor jou juiste airfryer direct kiezen, en online bestellen.  Zo kun je morgen al genieten van een nieuwe airfryer in de keuken!

SpecificatiesPhilips HD9252/70
MerkPhilips
FabrikantcodeHD9252/70
Artikelnummer878234
VoorprogrammaFriet en snacks, Groenten, Taart en cake, Vis, Vlees
TechnologieRapid Air
Capaciteit2 à 3 personen

Omschrijving van de Philips HD9252/70

Met de Philips Airfryer L HD9252/70 bak je eenvoudig knapperige ingrediënten. De Rapid Air-technologie zorgt ervoor dat je met weinig tot geen olie kunt bakken. Daarnaast heeft de airfryer 7 vooraf ingestelde programma's, waarmee je met één druk op de knop een gerecht bereidt. Met het touchscreen display kies je gemakkelijk een programma. De airfryer heeft een laadvermogen van 0,8 kilogram, waardoor je gemakkelijk friet voor 2 à 3 personen tegelijk kunt bakken. Daarnaast is het ook mogelijk om sauzen en andere gerechten warm te houden. Na gebruik kun je de losse onderdelen eenvoudig in de vaatwasser doen. Zo geniet je van knapperige ingrediënten met gemak.

Pluspunten
 • Het zeestervormige element onderin de airfryer verdeelt de lucht gelijkmatig door de pan voor een knapperig eindresultaat

  .

  Met de automatische bakprogramma's hoef je niet na te denken over de juiste baktemperatuur en -tijd

  .

  In deze heteluchtvriezer bereid je frietjes tegelijk voor 2 tot 3 personen.

Minpunten
 • Met een snoerlengte van 0,8 meter heeft de friteuse een plek dicht bij een stopcontact nodig.

 

Veelgestelde vragen over de Philips HD9252/70
De Philips airfryer is geschikt voor 2 à 3 personen

Je kunt de losse onderdelen van de Unknown airfryer makkelijk in de vaatwasser schoon maken.

De Philips HD9252/70 gebruikt een Rapid Air technologie

Je kunt de airfryer niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Philips HD9252/70, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!

Alternatieven voor Philips Airfryer L HD9252/70.