1. airfryer
  2. Ninja AF160EU.

Ninja AF160EU.

5/5

Vind hier de nieuwste review over de Ninja AF160EU airfryer, en vergelijk deze met andere airfryers op deze website. Vind de juiste specificaties, en alle bijbehorende informatie over de Ninja AF160EU airfryer.

Door alle juiste informatie in een makkelijk overzicht te hebben kun je de voor jou juiste airfryer direct kiezen, en online bestellen.  Zo kun je morgen al genieten van een nieuwe airfryer in de keuken!

SpecificatiesNinja AF160EU
MerkNinja
FabrikantcodeAF160EU
Artikelnummer878244
VoorprogrammaFriet en snacks, Groenten, Taart en cake, Vis, Vlees
Technologie
Capaciteit2 à 3 personen

Omschrijving van de Ninja AF160EU

Met de Ninja AF160EU krijgt u meer dan alleen krokant bakken. De airfryer komt met een meegeleverde crisperplaat, waardoor de lucht optimaal kan circuleren. Daarnaast heeft de airfryer verschillende standen, zoals taartbakken, kipbraden en het opwarmen van voedsel. Met de max crisp stand kunt u bevroren ingrediënten snel en knapperig bakken. Ook biedt de airfryer de airfry functie, waarmee u in korte tijd goudbruine frietjes voor 2 à 3 personen kunt bereiden zonder veel olie. Het handige display maakt het instellen van gewenste standen en het instellen van de tijd en temperatuur gemakkelijk. Na gebruik kunt u de losse onderdelen eenvoudig reinigen in de vaatwasser. Met de Ninja AF160EU kunt u op een gezonde en smakelijke manier genieten van uw favoriete snacks.

Pluspunten
  • Met de meegeleverde crisperplaat kun je ingrediënten gelijkmatig en extra knapperig bakken. Je kunt de gewenste baktijd instellen met de timer die een signaal geeft als je gerecht klaar is. Je kunt de losse onderdelen gemakkelijk in de vaatwasser reinigen.

Minpunten
  • De friteuse heeft geen ingebouwd vetfilter om vet af te voeren tijdens het bakken.

 

Veelgestelde vragen over de Ninja AF160EU
De Ninja airfryer is geschikt voor 2 à 3 personen

Je kunt de losse onderdelen van de Unknown airfryer makkelijk in de vaatwasser schoon maken.

De Ninja AF160EU gebruikt een technologie

Je kunt de airfryer niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Ninja AF160EU, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!

Alternatieven voor Ninja AF160EU.