1. airfryer
 2. Inventum Hetelucht friteuse GF800HLD.

Inventum Hetelucht friteuse GF800HLD.

5/5

Vind hier de nieuwste review over de Inventum GF800HLD airfryer, en vergelijk deze met andere airfryers op deze website. Vind de juiste specificaties, en alle bijbehorende informatie over de Inventum GF800HLD airfryer.

Door alle juiste informatie in een makkelijk overzicht te hebben kun je de voor jou juiste airfryer direct kiezen, en online bestellen.  Zo kun je morgen al genieten van een nieuwe airfryer in de keuken!

SpecificatiesInventum GF800HLD
MerkInventum
FabrikantcodeGF800HLD
Artikelnummer916302
VoorprogrammaFriet en snacks
Technologie
Capaciteit5 à 6 personen

Omschrijving van de Inventum GF800HLD

Met de Inventum Hetelucht friteuse GF800HLD kunt u twee verschillende ingrediënten in één keer bereiden met de sync knop. U kunt ook een grote hoeveelheid bereiden met de duo cook knop. Hiermee stelt u voor beide pannen dezelfde instellingen in. Zo kunt u bijvoorbeeld in één keer frietjes bakken voor 5 of 6 personen. Na twee derde van de baktijd krijgt u een seintje en kunt u uw eten omschudden voor een knapperig bakresultaat. Bovendien heeft de airfryer verschillende functies zoals roosteren, braden, bakken en drogen. Na gebruik reinigt u de manden en roosters eenvoudig in de vaatwasser. Met de Inventum Hetelucht friteuse GF800HLD heeft u een alles-in-één-oplossing voor het bereiden van uw favoriete gerechten.

Pluspunten
 • Met de twee pannen kun je gemakkelijk friet en groenten tegelijk klaarmaken

  .

  Met de schudindicator weet je precies wanneer je de friet moet omscheppen, zodat de friet rondom knapperig bakt

  .

  In deze hetelucht frietpan kun je friet bereiden voor 5 tot 6 personen tegelijk.

Minpunten
 • Je hebt meer last van bakluchten, omdat er geen geurfilter in de friteuse zit.

 

Veelgestelde vragen over de Inventum GF800HLD
De Inventum airfryer is geschikt voor 5 à 6 personen

Je kunt de losse onderdelen van de Unknown airfryer makkelijk in de vaatwasser schoon maken.

De Inventum GF800HLD gebruikt een technologie

Je kunt de airfryer niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Inventum GF800HLD, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!

Alternatieven voor Inventum Hetelucht friteuse GF800HLD.