1. airfryer
 2. Tefal Easy Fry Compact EY3018.

Tefal Easy Fry Compact EY3018.

5/5

Vind hier de nieuwste review over de Tefal EY3018 airfryer, en vergelijk deze met andere airfryers op deze website. Vind de juiste specificaties, en alle bijbehorende informatie over de Tefal EY3018 airfryer.

Door alle juiste informatie in een makkelijk overzicht te hebben kun je de voor jou juiste airfryer direct kiezen, en online bestellen.  Zo kun je morgen al genieten van een nieuwe airfryer in de keuken!

SpecificatiesTefal EY3018
MerkTefal
FabrikantcodeEY3018
Artikelnummer840001
VoorprogrammaFriet en snacks, Groenten, Taart en cake, Vis, Vlees
Technologie3D Air Pulse
Capaciteit2 à 3 personen

Omschrijving van de Tefal EY3018

Met de Tefal Easy Fry Compact EY3018 kun je dus gemakkelijk friet en andere snacks bereiden. De friteuse heeft een capaciteit van 1-2 personen. Het voordeel van deze friteuse is dat hij klein en compact is, waardoor je hem gemakkelijk opbergt. Met de meegeleverde kookrek bak je ook de ingrediënten die de hete lucht niet direct bereiken. Bovendien heeft de friteuse automatische bakprogramma's voor verschillende soorten voedsel, zoals friet, schaaldieren, vlees, kip, vis en cakejes. Met het touchscreen stel je ook de temperatuur en timer handmatig in. Daarnaast schakelt de friteuse automatisch uit wanneer de timer afgaat, zodat je niet onnodig energie verbruikt. Kortom, de Tefal Easy Fry Compact EY3018 is een handige friteuse voor een klein huishouden.

Pluspunten
 • Dankzij het rooster worden de frietjes ook aan de onderkant knapperig zonder dat je ze omschudt

  .

  Met de automatische bakprogramma's hoef je niet na te denken over de juiste baktemperatuur en -tijd

  .

  Je stelt de gewenste baktijd in met de timer, die een signaal geeft als het gerecht klaar is.

Minpunten
 • Je hebt meer last van bakluchten, omdat er geen geurfilter in de friteuse zit.

 

Veelgestelde vragen over de Tefal EY3018
De Tefal airfryer is geschikt voor 2 à 3 personen

Je kunt de losse onderdelen van de Unknown airfryer makkelijk in de vaatwasser schoon maken.

De Tefal EY3018 gebruikt een 3D Air Pulse technologie

Je kunt de airfryer niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Tefal EY3018, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!

Alternatieven voor Tefal Easy Fry Compact EY3018.