1. airfryer
 2. Philips Airfryer XL HD9270/96 + Kookrek.

Philips Airfryer XL HD9270/96 + Kookrek.

5/5

Vind hier de nieuwste review over de Philips HD9270/96 airfryer, en vergelijk deze met andere airfryers op deze website. Vind de juiste specificaties, en alle bijbehorende informatie over de Philips HD9270/96 airfryer.

Door alle juiste informatie in een makkelijk overzicht te hebben kun je de voor jou juiste airfryer direct kiezen, en online bestellen.  Zo kun je morgen al genieten van een nieuwe airfryer in de keuken!

SpecificatiesPhilips HD9270/96
MerkPhilips
FabrikantcodeHD9270/96
Artikelnummer878237
VoorprogrammaFriet en snacks, Groenten, Taart en cake, Vis, Vlees
TechnologieRapid Air
Capaciteit3 à 4 personen

Omschrijving van de Philips HD9270/96

Met de Philips Airfryer XL HD9270/96 + Kookrek bereid je meerdere gerechten tegelijk. Met het meegeleverde kookrek creëer je een extra verdieping in je airfryer. De Rapid Air-technologie zorgt voor een wervelende hete lucht die je ingrediënten lekker krokant bakt. De airfryer beschikt over 7 programma's waardoor je eenvoudig verschillende gerechten bereidt. Je stelt zelf de tijd en temperatuur niet in. Met de warmhoudfunctie houd je je maaltijd op de gewenste temperatuur. Met het ruime laadvermogen van 1,2 kilogram bereid je gerechten voor 3 à 4 personen. Na gebruik reinig je de losse ondelen eenvoudig in de vaatwasser. Geniet van de vele voordelen van de Philips Airfryer XL HD9270/96 + Kookrek. De Philips Airfryer XL HD9270/96 + Kookrek heeft een uitgebreide lijst aan functies. De airfryer is voorzien van de Philips Smart Sensing-technologie die je helpt om je ingrediënten perfect te bereiden. Verder heeft de airfryer een LCD-display waarop je de tijd en temperatuur kunt instellen. Met de timer, waarmee je de bereidingstijd kunt programmeren, voorkom je dat je ingrediënten verbranden. De airfryer is makkelijk te bedienen en te reinigen. Bovendien is de airfryer voorzien van een veiligheidsvergrendeling en is hij voorzien van een energiezuinige motor. De Philips Airfryer XL HD9270/96 + Kookrek is de perfecte manier om een gezonde maaltijd te bereiden.

Pluspunten
 • Dankzij het kookrek kun je verschillende ingrediënten tegelijk bereiden, zoals groentespiezen en frietjes

  .

  Met de automatische bakprogramma's hoef je je geen zorgen te maken over de juiste baktemperatuur en -tijd

  .

  Het zeestervormige element onder in de airfryer verdeelt de lucht gelijkmatig in de pan voor een heerlijk knapperig resultaat.

Minpunten
 • Met een snoerlengte van 0,8 meter heeft de friteuse een plek dicht bij een stopcontact nodig

  .

  -> Met een snoerlengte van 0,8 meter heeft de friteuse een plek in de buurt van een stopcontact nodig.

 

Veelgestelde vragen over de Philips HD9270/96
De Philips airfryer is geschikt voor 3 à 4 personen

Je kunt de losse onderdelen van de Unknown airfryer makkelijk in de vaatwasser schoon maken.

De Philips HD9270/96 gebruikt een Rapid Air technologie

Je kunt de airfryer niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Philips HD9270/96, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!

Alternatieven voor Philips Airfryer XL HD9270/96 + Kookrek.