1. airfryer
  2. Princess 182020 Digitale Aerofryer XL.

Princess 182020 Digitale Aerofryer XL.

5/5

Vind hier de nieuwste review over de Princess 01.182020.01.001 airfryer, en vergelijk deze met andere airfryers op deze website. Vind de juiste specificaties, en alle bijbehorende informatie over de Princess 01.182020.01.001 airfryer.

Door alle juiste informatie in een makkelijk overzicht te hebben kun je de voor jou juiste airfryer direct kiezen, en online bestellen.  Zo kun je morgen al genieten van een nieuwe airfryer in de keuken!

SpecificatiesPrincess 01.182020.01.001
MerkPrincess
Fabrikantcode01.182020.01.001
Artikelnummer585867
VoorprogrammaFriet en snacks, Taart en cake, Vis, Vlees
Technologie
Capaciteit2 à 3 personen

Omschrijving van de Princess 01.182020.01.001

De Princess 182020 Digitale Aerofryer XL is het perfecte apparaat voor het bereiden van gezonde maaltijden. Zo hoef je niet meer te gebruiken veel olie of vet bij het bakken. De airfryer beschikt over een krachtige motor en High Speed Air Convection Technology. Hiermee verwarm je voedsel snel en gelijkmatig. Je kunt zelfs zonder olie bakken en er komt weinig baklucht vrij. Met de 8 voorgeprogrammeerde programma's is het eenvoudig om de juiste temperatuur voor je gerechten in te stellen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor grillen van vlees of braden van kip. Ook kun je met het meegeleverde grillrekje gemakkelijk groente en vlees grillen. De mand is eenvoudig uitneembaar, waardoor je hem gemakkelijk schoon kunt maken. Met de Princess 182020 Digitale Aerofryer XL warm je ook restjes op in de airfryer zonder dat ze uitdrogen. Geniet dus van een gezonde maaltijd en maak gebruik van de vele mogelijkheden van deze multifunctionele airfryer.

Pluspunten
  • Met het meegeleverde grillrekje kun je ook stukken vlees grillen. Met de automatische bakprogramma's hoef je niet na te denken over de juiste baktemperatuur en -tijd. Met deze hetelucht friteuse kun je eten opwarmen zonder het uit te drogen.

Minpunten
  • De losse onderdelen zijn niet vaatwasserbestendig en reinig je dus met de hand.

 

Veelgestelde vragen over de Princess 01.182020.01.001
De Princess airfryer is geschikt voor 2 à 3 personen

Je kunt de losse onderdelen van de Unknown airfryer makkelijk in de vaatwasser schoon maken.

De Princess 01.182020.01.001 gebruikt een technologie

Je kunt de airfryer niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Princess 01.182020.01.001, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!