1. airfryer
  2. Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90.

Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90.

5/5

Vind hier de nieuwste review over de Philips HD9867/90 airfryer, en vergelijk deze met andere airfryers op deze website. Vind de juiste specificaties, en alle bijbehorende informatie over de Philips HD9867/90 airfryer.

Door alle juiste informatie in een makkelijk overzicht te hebben kun je de voor jou juiste airfryer direct kiezen, en online bestellen.  Zo kun je morgen al genieten van een nieuwe airfryer in de keuken!

SpecificatiesPhilips HD9867/90
MerkPhilips
FabrikantcodeHD9867/90
Artikelnummer855586
VoorprogrammaFriet en snacks, Vis, Vlees
TechnologieFat Removal
Capaciteit4 à 5 personen

Omschrijving van de Philips HD9867/90

Met de Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 maak je alle soorten gerechten gemakkelijk en met een topkwaliteit. Met de Smart Sensing-technologie, meet en scant de machine wat je bereidt. Op basis hiervan worden de juiste tijd en temperatuur bepaald. Je kunt je favoriete recepten opslaan, waardoor je deze met één druk op de knop kunt selecteren. Ook voor vis, drumsticks en een hele kip zijn automatische programma's. Voor taarten, cakes en andere gerechten stel je zelf de tijd en temperatuur in. Met de meegeleverde app krijg je veel inspiratie voor heerlijke recepten. Wil je een knapperig resultaat? Met de Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 is dit nog nooit zo makkelijk geweest!

Pluspunten
  • De Smart Sensing technologie meet en scant ingrediënten in de airfryer en berekent zo de juiste temperatuur en baktijd. Je slaat de instellingen voor je favoriete gerechten op, zodat je ze met één druk op de knop kiest. De Fat Removal technologie filtert vet uit de lucht, zodat je gerecht nog minder vet is. De Smart Sensing technologie meet en scant ingrediënten in de airfryer en berekent de juiste temperatuur en baktijd. Je sla de instellingen voor je favoriete gerechten op, zodat je ze met één druk op de knop kunt selecteren. De Fat Removal technologie filtert vet uit de lucht, zodat je gerecht nog minder vet bevat.

Minpunten
  • Met een snoerlengte van 0,8 meter heeft de friteuse een plek dicht bij een stopcontact nodig.

 

Veelgestelde vragen over de Philips HD9867/90
De Philips airfryer is geschikt voor 4 à 5 personen

Je kunt de losse onderdelen van de Unknown airfryer makkelijk in de vaatwasser schoon maken.

De Philips HD9867/90 gebruikt een Fat Removal technologie

Je kunt de airfryer niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Philips HD9867/90, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!

Alternatieven voor Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90.