1. airfryer
 2. Ninja AF400EU.

Ninja AF400EU.

5/5

Vind hier de nieuwste review over de Ninja AF400EU airfryer, en vergelijk deze met andere airfryers op deze website. Vind de juiste specificaties, en alle bijbehorende informatie over de Ninja AF400EU airfryer.

Door alle juiste informatie in een makkelijk overzicht te hebben kun je de voor jou juiste airfryer direct kiezen, en online bestellen.  Zo kun je morgen al genieten van een nieuwe airfryer in de keuken!

SpecificatiesNinja AF400EU
MerkNinja
FabrikantcodeAF400EU
Artikelnummer895981
VoorprogrammaFriet en snacks, Groenten, Taart en cake, Vis, Vlees
TechnologieHigh Speed Air Convention Technology
Capaciteit5 à 6 personen

Omschrijving van de Ninja AF400EU

Met de Ninja AF400EU bereid je snel en eenvoudig 2 verschillende gerechten tegelijk. De 2 frituurpannen hebben elk een inhoud van 1,4 kilogram en hebben samen een laadvermogen van 2,8 kilogram. Dit betekent dat je in één keer voor meer dan 6 personen frietjes kunt bakken. De temperatuur en baktijd van de 2 pannen stel je los van elkaar in. Hiermee kun je bijvoorbeeld frietjes bakken in de ene pan en groenten in de andere pan. Met de Match functie kun je de 2 pannen met precies dezelfde instellingen gebruiken en zo gemakkelijk de portie verdubbelen. De airfryer heeft daarnaast 6 automatische bakprogramma's. Met de draaiknop selecteer je het programma voor bijvoorbeeld bakken, braden, opwarmen of drogen. Met het Max Crisp programma bak je bevroren eten snel krokant. Na gebruik reinig je de losse onderdelen in de vaatwasser. Dankzij de Ninja AF400EU bereid je met gemak 2 verschillende gerechten tegelijk.

Pluspunten
 • Dankzij de 2 pannen kun je gemakkelijk frietjes en groenten tegelijk bereiden

  .

  Met de automatische bakprogramma's hoef je niet na te denken over de juiste baktemperatuur en -tijd

  .

  In deze hetelucht friteuse kun je tegelijkertijd frietjes voor meer dan 6 personen bereiden.

Minpunten
 • De friteuse heeft geen ingebouwd vetfilter om het vet af te voeren tijdens het bakken.

 

Veelgestelde vragen over de Ninja AF400EU
De Ninja airfryer is geschikt voor 5 à 6 personen

Je kunt de losse onderdelen van de Unknown airfryer makkelijk in de vaatwasser schoon maken.

De Ninja AF400EU gebruikt een High Speed Air Convention Technology technologie

Je kunt de airfryer niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Ninja AF400EU, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!

Alternatieven voor Ninja AF400EU.