1. airfryer
  2. Ninja Foodi AirFryer AF300EU.

Ninja Foodi AirFryer AF300EU.

5/5

Vind hier de nieuwste review over de Ninja AF300EU airfryer, en vergelijk deze met andere airfryers op deze website. Vind de juiste specificaties, en alle bijbehorende informatie over de Ninja AF300EU airfryer.

Door alle juiste informatie in een makkelijk overzicht te hebben kun je de voor jou juiste airfryer direct kiezen, en online bestellen.  Zo kun je morgen al genieten van een nieuwe airfryer in de keuken!

SpecificatiesNinja AF300EU
MerkNinja
FabrikantcodeAF300EU
Artikelnummer873443
VoorprogrammaFriet en snacks, Groenten, Taart en cake, Vis, Vlees
TechnologieHigh Speed Air Convention Technology
Capaciteit4 à 5 personen

Omschrijving van de Ninja AF300EU

De Ninja Foodi AirFryer AF300EU is de ultieme airfryer. Met deze hetelucht friteuse bereid je op een gezonde manier heerlijke maaltijden. De airfryer heeft een totale inhoud van 7,6 liter waarmee je 2 verschillende bereidingen tegelijkertijd klaar kunt maken. De timer die ingebouwd is, maakt het mogelijk om de bereidingen exact op het juiste moment klaar te hebben. Verder beschikt de airfryer over verschillende functies die het mogelijk maken om op verschillende manieren te friteren, bakken, braden, drogen en op te warmen. Dankzij de timer kun je de bereidingen precies op het juiste moment af hebben. Na gebruik kun je de losse onderdelen van de airfryer eenvoudig in de vaatwasser afwassen. De Ninja Foodi AirFryer AF300EU is een must-have voor iedereen die op een gezonde manier lekkere maaltijden wil maken.

Pluspunten
  • Met de twee pannen kun je gemakkelijk frietjes en groenten tegelijk bereiden. In deze hetelucht friteuse kun je frietjes tegelijk voor 4 tot 5 personen bereiden. Met de timer kun je de gewenste baktijd instellen, deze geeft een signaal wanneer je gerecht klaar is.

Minpunten
  • Je hebt meer last van bakluchten, want er zit geen geurfilter in de friteuse.

 

Veelgestelde vragen over de Ninja AF300EU
De Ninja airfryer is geschikt voor 4 à 5 personen

Je kunt de losse onderdelen van de Unknown airfryer makkelijk in de vaatwasser schoon maken.

De Ninja AF300EU gebruikt een High Speed Air Convention Technology technologie

Je kunt de airfryer niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Ninja AF300EU, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!

Alternatieven voor Ninja Foodi AirFryer AF300EU.