1. airfryer
  2. Philips Airfryer XL Connected HD9280/70.

Philips Airfryer XL Connected HD9280/70.

5/5

Vind hier de nieuwste review over de Philips HD9280/70 airfryer, en vergelijk deze met andere airfryers op deze website. Vind de juiste specificaties, en alle bijbehorende informatie over de Philips HD9280/70 airfryer.

Door alle juiste informatie in een makkelijk overzicht te hebben kun je de voor jou juiste airfryer direct kiezen, en online bestellen.  Zo kun je morgen al genieten van een nieuwe airfryer in de keuken!

SpecificatiesPhilips HD9280/70
MerkPhilips
FabrikantcodeHD9280/70
Artikelnummer878239
VoorprogrammaFriet en snacks, Groenten, Taart en cake, Vis, Vlees
TechnologieRapid Air
Capaciteit3 à 4 personen

Omschrijving van de Philips HD9280/70

Met de Philips Airfryer XL Connected HD9280/70 kun je vanuit je luie stoel het bereidingsproces in de gaten houden, zonder je te hoeven verplaatsen. Zet de airfryer aan met een simpele spraakbesturing via Amazon Alexa en stuur het recept naar de airfryer. De Rapid Air-technologie zorgt ervoor dat je ingrediënten lekker krokant van buiten en mals van binnen worden. De airfryer heeft daarnaast een zeestervormige bodem, waardoor een wervelende hetelucht en een knapperig bakresultaat bereikt wordt. De handige warmhoudfunctie houdt je maaltijd 30 minuten op de gewenste temperatuur. Na gebruik reinig je de losse onderdelen eenvoudig in de vaatwasser. Geniet van alles wat de Philips Airfryer XL Connected HD9280/70 te bieden heeft en maak iedere dag weer een krokante maaltijd.

Pluspunten
  • Je bedient de airfryer vanaf de bank, omdat je hem met je telefoon verbindt. Het zeestervormige element onder in de airfryer verdeelt de lucht gelijkmatig door de pan voor een knapperig resultaat. In deze hetelucht friteuse bereid je tegelijkertijd frietjes voor 3 tot 4 personen.

Minpunten
  • Met een snoerlengte van 0,8 meter heeft de friteuse een plek dicht bij een stopcontact nodig.

 

Veelgestelde vragen over de Philips HD9280/70
De Philips airfryer is geschikt voor 3 à 4 personen

Je kunt de losse onderdelen van de Unknown airfryer makkelijk in de vaatwasser schoon maken.

De Philips HD9280/70 gebruikt een Rapid Air technologie

Je kunt de airfryer niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Philips HD9280/70, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!

Alternatieven voor Philips Airfryer XL Connected HD9280/70.