1. airfryer
 2. Philips Airfryer XL HD9270/70.

Philips Airfryer XL HD9270/70.

5/5

Vind hier de nieuwste review over de Philips HD9270/70 airfryer, en vergelijk deze met andere airfryers op deze website. Vind de juiste specificaties, en alle bijbehorende informatie over de Philips HD9270/70 airfryer.

Door alle juiste informatie in een makkelijk overzicht te hebben kun je de voor jou juiste airfryer direct kiezen, en online bestellen.  Zo kun je morgen al genieten van een nieuwe airfryer in de keuken!

SpecificatiesPhilips HD9270/70
MerkPhilips
FabrikantcodeHD9270/70
Artikelnummer908055
VoorprogrammaFriet en snacks, Groenten, Taart en cake, Vis, Vlees
TechnologieRapid Air
Capaciteit3 à 4 personen

Omschrijving van de Philips HD9270/70

Met de Philips Airfryer XL HD9270/70 bereid je gemakkelijk heerlijke gerechten met een knapperig resultaat. Dankzij de Rapid Air-technologie worden de ingrediënten mals van binnen en knapperig van buiten. De zeestervormige bodem zorgt voor een wervelende hetelucht en een perfect bakresultaat. Met de 7 verschillende bakprogramma's kies je eenvoudig het gewenste programma en bereid je gemakkelijk verschillende soorten gerechten. Zo is er bijvoorbeeld een programma voor het bakken van diepvriesfrietjes, het braden van kip en het grillen van groenten. Met de handige warmhoudfunctie houd je jouw maaltijd 30 minuten op de gewenste temperatuur. Met een ruim laadvermogen van 1,2 kilogram bereid je ook gerechten voor het hele gezin. Na gebruik is de airfryer eenvoudig en hygiënisch te reinigen. Je kunt de losse onderdelen gewoon in de vaatwasser plaatsen. Met de Philips Airfryer XL HD9270/70 bereid je makkelijk de lekkerste maaltijden met een knapperig resultaat. Zo geniet je elke keer weer van een heerlijk bakresultaat.

Pluspunten
 • Het zeestervormige element onder in de airfryer verdeelt de lucht gelijkmatig door de pan voor een knapperig resultaat

  .

  Het zeestervormige element onder in de airfryer verdeelt de lucht gelijkmatig door de pan voor een knapperig resultaat

  .

  Met de automatische bakprogramma's hoeft u niet na te denken over de juiste baktemperatuur en -tijd

  .

  In deze hetelucht friteuse kunt u frietjes bereiden voor 3 tot 4 personen tegelijk.

Minpunten
 • Met een snoerlengte van 0,8 meter heeft de friteuse een plek dicht bij een stopcontact nodig.

Unknown 

Veelgestelde vragen over de Philips HD9270/70
De Philips airfryer is geschikt voor 3 à 4 personen

Je kunt de losse onderdelen van de Unknown airfryer makkelijk in de vaatwasser schoon maken.

De Philips HD9270/70 gebruikt een Rapid Air technologie

Je kunt de airfryer niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Philips HD9270/70, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!

Alternatieven voor Philips Airfryer XL HD9270/70.