1. airfryer
  2. Philips Airfryer XL HD9270/70 + Bakvorm.

Philips Airfryer XL HD9270/70 + Bakvorm.

5/5

Vind hier de nieuwste review over de Philips HD9945/01 airfryer, en vergelijk deze met andere airfryers op deze website. Vind de juiste specificaties, en alle bijbehorende informatie over de Philips HD9945/01 airfryer.

Door alle juiste informatie in een makkelijk overzicht te hebben kun je de voor jou juiste airfryer direct kiezen, en online bestellen.  Zo kun je morgen al genieten van een nieuwe airfryer in de keuken!

SpecificatiesPhilips HD9945/01
MerkPhilips
FabrikantcodeHD9945/01
Artikelnummer861256
VoorprogrammaFriet en snacks, Groenten, Taart en cake, Vis, Vlees
TechnologieRapid Air
Capaciteit3 à 4 personen

Omschrijving van de Philips HD9945/01

De Philips Airfryer XL HD9270/70 + Bakvorm is een handige keukenhulp voor het bereiden van een verscheidenheid aan gerechten. Met de meegeleverde bakvorm bereid je heerlijke taarten, quiches en broden. Rapid Air technologie zorgt ervoor dat je ingrediënten mals van binnen en knapperig van buiten worden. De airfryer heeft 7 bakprogramma's waarmee je gemakkelijk verschillende gerechten bereidt. Met de handige warmhoudfunctie houd je de maaltijd 30 minuten op de gewenste temperatuur. Door de zeestervormige bodem ontstaat er een wervelende hetelucht en een perfect bakresultaat. Met het ruime laadvermogen van 1,2 kilogram bereid je gerechten voor 3 tot 4 personen. Na gebruik reinig je de losse onderdelen gemakkelijk in de vaatwasser. Met de Philips Airfryer XL HD9270/70 + Bakvorm heb je een ideale keukenhulp om heerlijke gerechten te bereiden!

Pluspunten
  • Dankzij de meegeleverde bakvorm kun je ook taarten en quiches bakken in de airfryer. Het zeestervormige element onder in de airfryer verdeelt de lucht gelijkmatig door de pan voor een knapperig resultaat. Met de automatische bakprogramma's hoef je niet na te denken over de juiste baktemperatuur en -tijd.

Minpunten
  • Met een snoerlengte van 0,8 meter heeft de friteuse een plek dicht bij een stopcontact nodig

    .

    -> Met een snoerlengte van 0,8 meter heeft de friteuse een plaats dicht bij een stopcontact nodig.

 

Veelgestelde vragen over de Philips HD9945/01
De Philips airfryer is geschikt voor 3 à 4 personen

Je kunt de losse onderdelen van de Unknown airfryer makkelijk in de vaatwasser schoon maken.

De Philips HD9945/01 gebruikt een Rapid Air technologie

Je kunt de airfryer niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Philips HD9945/01, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!

Alternatieven voor Philips Airfryer XL HD9270/70 + Bakvorm.