1. airfryer
  2. Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Grillplaat.

Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Grillplaat.

5/5

Vind hier de nieuwste review over de Philips HD9951/00 airfryer, en vergelijk deze met andere airfryers op deze website. Vind de juiste specificaties, en alle bijbehorende informatie over de Philips HD9951/00 airfryer.

Door alle juiste informatie in een makkelijk overzicht te hebben kun je de voor jou juiste airfryer direct kiezen, en online bestellen.  Zo kun je morgen al genieten van een nieuwe airfryer in de keuken!

SpecificatiesPhilips HD9951/00
MerkPhilips
FabrikantcodeHD9951/00
Artikelnummer808977
VoorprogrammaFriet en snacks, Vis, Vlees
TechnologieFat Removal
Capaciteit4 à 5 personen

Omschrijving van de Philips HD9951/00

Met de Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Grillplaat bereid je een waaier aan gerechten. Niet alleen kan je friet bakken, maar ook vis, drumsticks of een hele kip bakken met de automatische programma's. Met de meegeleverde spiesen kun je gemakkelijk gegrilde groenten bereiden. De Smart Sensing technologie meet precies de juiste temperatuur en tijd voor het gerecht, waardoor je met één druk op de knop je favoriete recepten kunt bereiden. Daarnaast heeft de Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Grillplaat een handige app waar je veel inspiratie op kunt doen voor lekkere recepten. Bovendien kun je voor taarten, cakes en andere gerechten zelf de tijd en temperatuur instellen. Met deze airfryer ben je dus verzekerd van een gezond en smakelijk resultaat!

Pluspunten
  • De Smart Sensing technologie meet en scant ingrediënten in de airfryer en berekent zo de juiste temperatuur en baktijd. Je slaat de instellingen voor je favoriete gerechten op, zodat je met één druk op de knop kiest. De Fat Removal technologie filtert vet uit de lucht, zodat je gerecht nog minder vet is. De Smart Sensing technologie meet en scant ingrediënten in de airfryer en bepaalt zo de juiste temperatuur en baktijd. Je kunt de instellingen voor je favoriete gerechten opslaan, zodat je met één druk op de knop kiest. De Fat Removal technologie filtert vet uit de lucht, waardoor je gerecht nog minder vet is.

Minpunten
  • De friteuse heeft met een snoerlengte van 0,8 meter dicht bij een stopcontact nodig.

 

Veelgestelde vragen over de Philips HD9951/00
De Philips airfryer is geschikt voor 4 à 5 personen

Je kunt de losse onderdelen van de Unknown airfryer makkelijk in de vaatwasser schoon maken.

De Philips HD9951/00 gebruikt een Fat Removal technologie

Je kunt de airfryer niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Philips HD9951/00, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!

Alternatieven voor Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Grillplaat.