1. airfryer
 2. Philips Airfryer XXL Connected HD9285/93.

Philips Airfryer XXL Connected HD9285/93.

5/5

Vind hier de nieuwste review over de Philips HD9285/93 airfryer, en vergelijk deze met andere airfryers op deze website. Vind de juiste specificaties, en alle bijbehorende informatie over de Philips HD9285/93 airfryer.

Door alle juiste informatie in een makkelijk overzicht te hebben kun je de voor jou juiste airfryer direct kiezen, en online bestellen.  Zo kun je morgen al genieten van een nieuwe airfryer in de keuken!

SpecificatiesPhilips HD9285/93
MerkPhilips
FabrikantcodeHD9285/93
Artikelnummer924858
VoorprogrammaFriet en snacks, Groenten, Taart en cake, Vis, Vlees
TechnologieRapid Air
Capaciteit4 à 5 personen

Omschrijving van de Philips HD9285/93

Met de Philips Airfryer XXL Connected HD9285/93 kun je gemakkelijk lekker en gezond eten bereiden. De airfryer heeft een grote capaciteit van 1,4 kilogram, waardoor je voor 4 tot 5 personen frietjes kunt bakken. Je kunt de airfryer bedienen via spraakbesturing of de NutriU app, waar je recepten naar toe kunt sturen en de baktijd kunt bekijken. Met het bijbehorende bakvorm accessoire kun je ook hele kip, taart of lasagne maken. Het instellen van de juiste baktemperatuur en -tijd voor vlees, groenten en vis is heel simpel. Met één knop stel je de juiste instellingen in. Zo hoef je nooit meer na te denken over welke temperatuur en tijd je moet gebruiken voor het bakken. De Philips Airfryer XXL Connected HD9285/93 zorgt ervoor dat je heerlijk en gezond eten klaar kunt maken voor je gezin.

Pluspunten
 • Je bedient de airfryer op afstand via de NutriU-app of spraakbediening

  .

  Met het bakvorm accessoire kun je ook taart, risotto of zelfs een hele kip maken

  .

  Dankzij de automatische bakprogramma's hoef je je geen zorgen te maken over de juiste temperatuur en tijd.

Minpunten
 • Je hebt meer last van bakluchten, omdat er geen geurfilter in de friteuse zit.

 

Veelgestelde vragen over de Philips HD9285/93
De Philips airfryer is geschikt voor 4 à 5 personen

Je kunt de losse onderdelen van de Unknown airfryer makkelijk in de vaatwasser schoon maken.

De Philips HD9285/93 gebruikt een Rapid Air technologie

Je kunt de airfryer niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Philips HD9285/93, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!

Alternatieven voor Philips Airfryer XXL Connected HD9285/93.