1. airfryer
  2. Inventum GF254HLD Heteluchtfriteuse.

Inventum GF254HLD Heteluchtfriteuse.

5/5

Vind hier de nieuwste review over de Inventum GF254HLD airfryer, en vergelijk deze met andere airfryers op deze website. Vind de juiste specificaties, en alle bijbehorende informatie over de Inventum GF254HLD airfryer.

Door alle juiste informatie in een makkelijk overzicht te hebben kun je de voor jou juiste airfryer direct kiezen, en online bestellen.  Zo kun je morgen al genieten van een nieuwe airfryer in de keuken!

SpecificatiesInventum GF254HLD
MerkInventum
FabrikantcodeGF254HLD
Artikelnummer739399
Voorprogramma
Technologie
Capaciteit2 à 3 personen

Omschrijving van de Inventum GF254HLD

De Inventum GF254HLD Heteluchtfriteuse heeft alles wat je nodig hebt om je favoriete gerechten te bereiden. De airfryer heeft een digitaal display waarmee je de timer makkelijk instelt. Dankzij de panverdeler deel je de pan in 2 delen, zodat je friet en snacks tegelijk kunt bakken. Daarnaast is de airfryer geschikt voor het bereiden van vlees, groenten en vis. Kook je bijvoorbeeld een gevulde paprika of maak je kipkluifjes? De binnenpan heeft een antiaanbaklaag, zodat ingrediënten niet blijven plakken. Na gebruik reinig je de binnenpan eenvoudig in de vaatwasser. De Inventum GF254HLD Heteluchtfriteuse is een praktische oplossing voor een gezonde maaltijd. Je kookt met weinig vet en het is geschikt voor 2 tot 3 personen. Met de timer weet je precies hoe lang het duurt voordat je gerecht klaar is. Daarnaast is de pan eenvoudig te reinigen en bak je ook verschillende gerechten tegelijkertijd. Kortom, de Inventum GF254HLD Heteluchtfriteuse is een handige airfryer om je favoriete gerechten mee te bereiden.

Pluspunten
  • Het geurstoffilter houdt een groot deel van de kookgeur tegen, zodat je huis minder naar eten ruikt. Je stelt de gewenste baktijd in met de timer die een signaal geeft als je gerecht klaar is. Je reinigt de losse onderdelen makkelijk in de afwasmachine.

Minpunten
  • Je stelt zelf de temperatuur en tijd in, want de airfryer heeft geen automatische programma's.

 

Veelgestelde vragen over de Inventum GF254HLD
De Inventum airfryer is geschikt voor 2 à 3 personen

Je kunt de losse onderdelen van de Unknown airfryer makkelijk in de vaatwasser schoon maken.

De Inventum GF254HLD gebruikt een technologie

Je kunt de airfryer niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Inventum GF254HLD, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!

Alternatieven voor Inventum GF254HLD Heteluchtfriteuse.