1. blackfriday
  2. WMF Perfect Plus Snelkookpan 4,5 Liter

WMF Perfect Plus Snelkookpan 4,5 Liter Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van WMF Perfect Plus Snelkookpan 4,5 Liter 794829990. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op WMF Perfect Plus Snelkookpan 4,5 Liter. 

Specificaties WMF Perfect Plus Snelkookpan 4,5 Liter
MerkWMF
Fabrikantcode794829990

Over WMF 794829990

Met de WMF Perfect Plus Snelkookpan 4,5 Liter bereid je snel en energiezuinig een heerlijke maaltijd voor maar liefst 7 tot 8 personen. Deze snelkookpan sluit luchtdicht af, waardoor je tot wel 70 procent sneller kookt dan met een standaard kookpan. Dit bespaart niet alleen kostbare tijd, maar ook energie. Veiligheid staat voorop bij het gebruik van deze snelkookpan dankzij het speciale Safe Lock systeem. Dit systeem vergrendelt de deksel tijdens het koken, zodat deze niet per ongeluk geopend kan worden. Je kunt gemakkelijk de druk in de pan controleren aan de hand van de blauwe pin op het handvat. Bovendien kun je kiezen tussen het groente- of vleesprogramma, waarbij het vleesprogramma onder hogere druk kookt voor een extra mals resultaat. De maataanduiding in de pan maakt het eenvoudig om vloeistoffen direct af te meten. Let op: de deksel en het handvat dienen met de hand afgewassen te worden. Met de WMF Perfect Plus Snelkookpan 4,5 Liter geniet je niet alleen van snelle en energiezuinige kookresultaten, maar ook van optimale veiligheid en gebruiksgemak.

Pluspunten
  • Je kookt 70 procent sneller dan met traditionele pannen, dankzij de luchtdichte deksel. Het Safe Lock systeem voorkomt dat de pan geopend kan worden tijdens gebruik. Met de maataanduiding kun je vloeistoffen direct in de pan afmeten.

Minpunten
  • Je wast het handvat en de deksel niet in de vaatwasser.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de WMF Perfect Plus Snelkookpan 4,5 Liter

Bekijk of de WMF Perfect Plus Snelkookpan 4,5 Liter mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de WMF 794829990, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!