1. blackfriday
  2. Whirlpool WS68IB8ACX/FR

Whirlpool WS68IB8ACX/FR Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Whirlpool WS68IB8ACX/FR 869.991.640.470. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Whirlpool WS68IB8ACX/FR. 

Specificaties Whirlpool WS68IB8ACX/FR
MerkWhirlpool
Fabrikantcode869.991.640.470

Over Whirlpool 869.991.640.470

De Whirlpool WS68IB8ACX/FR is een hoogwaardig inductie fornuis dat jouw kookervaring naar een geheel nieuw niveau tilt. Met een breedte van 60 centimeter past dit fornuis perfect in elke keuken. Wat dit fornuis echt uniek maakt, is de katalyse wand. Deze wand neemt opspattend vet op en verbrandt dit zodra de temperatuur boven de 200 graden Celsius komt. Hierdoor hoef je minder tijd te besteden aan het schoonmaken van je fornuis en kun je je volledig focussen op het bereiden van heerlijke maaltijden. Met de grillfunctie van de Whirlpool WS68IB8ACX/FR kun je jouw gerechten een knapperig korstje geven. Stel de oven in tot maximaal 275 graden Celsius en laat je creativiteit de vrije loop. Met een ruime capaciteit van 83 liter biedt de oven voldoende ruimte voor een flinke rollade of andere grote gerechten. En met de 4 kookzones op de inductie kookplaat kun je moeiteloos koken, sudderen en smelten. Dankzij de boostfunctie kook je zelfs extra snel een pan water, ideaal voor wanneer je haast hebt. En als je een grote pan erwtensoep of een rechthoekige pan gebruikt, kun je de flexibele zones koppelen om voldoende ruimte te creëren. Bovendien kun je dit fornuis zowel op 2 als 3 fasen aansluiten, waardoor het geschikt is voor verschillende elektrische aans.

Pluspunten
  • Met een hoogwaardige bereidingskwaliteit heb je veel opties voor het koken van maaltijden. Je hoeft de katalytische wand niet schoon te maken, omdat vet en vuil verbranden. De oven is ruimer dan gemiddeld, met een inhoud van 83 liter.

Minpunten
  • Heeft geen extra opslagruimte voor je keukengerei.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Whirlpool WS68IB8ACX/FR

Bekijk of de Whirlpool WS68IB8ACX/FR mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Whirlpool 869.991.640.470, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!