1. blackfriday
  2. Whirlpool WL B2977 NE

Whirlpool WL B2977 NE Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Whirlpool WL B2977 NE 869.991.580.870. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Whirlpool WL B2977 NE. 

Specificaties Whirlpool WL B2977 NE
MerkWhirlpool
Fabrikantcode869.991.580.870

Over Whirlpool 869.991.580.870

Met de Whirlpool WL B2977 NE kookplaat bereid je moeiteloos je favoriete gerechten. Deze inbouw inductiekookplaat biedt 4 kookzones met handige functies om het kookproces te vergemakkelijken. Voor grotere braadsledes kun je eenvoudig de 2 flexibele zones aan elkaar koppelen, zodat je groenten moeiteloos kunt grillen. Als je chocolade au bain-marie wilt smelten, kun je de smeltfunctie gebruiken, waarbij je op een lagere temperatuur kookt. Met de sudderfunctie bereid je sappige en malse biefstuk. Ben je vergeten om water op te zetten? Maak je geen zorgen, de boosterfunctie helpt je uit de brand en zorgt ervoor dat je water binnen no-time kookt. Tegelijkertijd kun je met de warmhoudfunctie je pastasaus op temperatuur houden, zonder dat deze aanbrandt. Op deze manier kun je je maaltijd klaar hebben op het moment dat jij dat wilt. Let op: de benodigde 5-polige Perilex stekker wordt niet meegeleverd. Deze moet apart besteld worden. De stekker moet nog aan de kookplaat worden bevestigd door een elektricien, omdat de aansluiting van elk stopcontact anders is.

Pluspunten
  • Gebruik de flexibele kookzones als één grote zone of 2 aparte zones. Met een topklasse bereidingskwaliteit heb je veel mogelijkheden voor het bereiden van gerechten. De aankookautomaat zorgt ervoor dat de kookzone automatisch terugschakelt wanneer de gewenste temperatuur is bereikt. Maak gebruik van de flexibele kookzones als één groot gebied of 2 aparte gebieden. Met een kookkwaliteit van topklasse heb je veel opties voor het bereiden van maaltijden. De aankookautomaat zorgt ervoor dat de kookzone automatisch terugschakelt wanneer de gewenste temperatuur bereikt is.

Minpunten
  • De kookplaat heeft geen braadsensor om vlees precies te bereiden tot in perfectie.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Whirlpool WL B2977 NE

Bekijk of de Whirlpool WL B2977 NE mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Whirlpool 869.991.580.870, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!