1. blackfriday
  2. Veripart VPTMVR85C

Veripart VPTMVR85C Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Veripart VPTMVR85C VPTMVR85C. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Veripart VPTMVR85C. 

Specificaties Veripart VPTMVR85C
MerkVeripart
FabrikantcodeVPTMVR85C

Over Veripart VPTMVR85C

Ben je op zoek naar een compacte en handige vriezer voor je studentenkamer of wil je gewoon wat extra vriesruimte? Dan is de Veripart VPTMVR85C de perfecte oplossing voor jou. Met een koelinhoud van maar liefst 87 liter biedt deze tafelmodel vriezer voldoende ruimte voor de boodschappen van 1 tot 2 personen. Deze energiezuinige vriezer heeft een energieklasse C, waardoor je jaarlijks flink kunt besparen op je energiekosten. Dankzij de 3 doorzichtige vrieslades kun je al je boodschappen overzichtelijk bewaren. Zo zie je in één oogopslag waar dat heerlijke bakje roomijs ligt. Bovendien is de achterkant van de vriezer bedekt, waardoor stof geen kans krijgt om op het rooster te komen. Hierdoor blijft de energieprestatie van de vriezer consistent en efficiënt, zelfs na verloop van tijd. Met de handige draaiknop kun je eenvoudig de gewenste temperatuur instellen, zodat je altijd kunt genieten van perfect bevroren producten.

Pluspunten
  • De vriezer heeft een energieklasse C, wat betekent dat hij zuinig is in gebruik en goed is voor het milieu. Dankzij de afgedekte condensor bespaar je energie en heeft de vriezer geen onderhoud nodig.

Minpunten
  • Het heeft geen anti-ijsvorming, daarom moet je de vriezer 5 à 6 keer per jaar ontdooien.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Veripart VPTMVR85C

Bekijk of de Veripart VPTMVR85C mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Veripart VPTMVR85C, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!