1. Veripart VPTMKK48W

Veripart VPTMKK48W Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Veripart VPTMKK48W VPTMKK48W. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Veripart VPTMKK48W. 

Specificaties Veripart VPTMKK48W
MerkVeripart
FabrikantcodeVPTMKK48W

Over Veripart VPTMKK48W

Met de Veripart VPTMKK48W heb je genoeg ruimte om al je verse groenten, favoriete dipsauzen en pakken sap op te bergen. Deze koelkast is perfect geschikt voor 1 of 2 personen en biedt voldoende opslagruimte voor al je boodschappen. Je kunt je etenswaren gemakkelijk organiseren met behulp van de 2 plateaus, 3 deurvakken en de diepe groentelade. Het compacte formaat van deze koelkast maakt het ideaal voor kleine keukens, studio's of studentenkamers. Bovendien is de achterkant van de koelkast afgedekt, waardoor je het rooster nooit hoeft af te stoffen. Dit bespaart je tijd en zorgt ervoor dat het energieverbruik gelijk blijft. Als je de draairichting van de deur liever andersom wilt, is dat geen probleem. Je kunt deze eenvoudig aanpassen, zodat het model perfect in je keuken past. Kortom, de Veripart VPTMKK48W is de ideale koelkast voor wie op zoek is naar een compact en gebruiksvriendelijk model. Met voldoende opslagruimte en handige functies zoals een afgedekte achterkant en aanpasbare deurrichting, maakt deze koelkast het bewaren van je boodschappen gemakkelijk en efficiënt.

Pluspunten
  • De deur kan aangepast worden in draairichting. De condensor aan de achterkant van de koelkast is bedekt en hoeft daarom niet vrij te blijven van stof.

Minpunten
  • Is een koelkast met een geluidsniveau van 41 decibel luid.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Veripart VPTMKK48W

Bekijk of de Veripart VPTMKK48W mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Veripart VPTMKK48W, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!