1. Tefal Virtuoso Koekenpan 30 cm

Tefal Virtuoso Koekenpan 30 cm Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Tefal Virtuoso Koekenpan 30 cm E49107. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Tefal Virtuoso Koekenpan 30 cm. 

Specificaties Tefal Virtuoso Koekenpan 30 cm
MerkTefal
FabrikantcodeE49107

Over Tefal E49107

Met de Tefal Virtuoso Koekenpan 30 cm hoef je nooit meer te gissen of je pan warm genoeg is. Dankzij de innovatieve Tefal Thermo-Signal technologie wordt de kleur van de pan gelijkmatig rood wanneer hij de perfecte kooktemperatuur heeft bereikt. Zo kun je meteen beginnen met bakken zonder kostbare tijd te verspillen. Deze koekenpan is niet alleen slim, maar ook groot van formaat. Met een diameter van 30 cm is hij perfect geschikt voor het bereiden van grote stukken vlees en aardappels, ideaal voor het hele gezin. De antiaanbaklaag zorgt ervoor dat je minder vet nodig hebt tijdens het koken, waardoor je gezonder kunt eten zonder concessies te doen aan de smaak. Bovendien is de pan geschikt om in de oven te gebruiken. Handig als je een stuk vlees aanbraadt en het daarna wilt laten garen in de oven. Na een heerlijke maaltijd is de Tefal Virtuoso Koekenpan 30 cm ook nog eens gemakkelijk schoon te maken. Je kunt hem gewoon in de vaatwasmachine plaatsen voor een snelle en grondige reiniging. Als je echter lang plezier wilt hebben van deze pan, raden we je aan om hem met de hand af te wassen. Zo blijft de antiaanbaklaag in optimale conditie en kun je nog jarenlang genieten van moeiteloos koken en bakken.

Pluspunten
  • Met een diameter van 30 centimeter kun je grote stukken vlees bakken. De Tefal Thermo-Signal stip kleurt volledig rood wanneer de juiste baktemperatuur is bereikt. De bakpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kan in de oven gebruikt worden tot 175 graden Celsius.

Minpunten
  • Deze pan heeft een bouwkwaliteit van basisklasse, waardoor hij eerder verslijt en minder stevig is dan een pan uit de midden- en topklasse.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Tefal Virtuoso Koekenpan 30 cm

Bekijk of de Tefal Virtuoso Koekenpan 30 cm mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Tefal E49107, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!