1. blackfriday
  2. Tefal Unlimited Koekenpan 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm

Tefal Unlimited Koekenpan 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Tefal Unlimited Koekenpan 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm G25591. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Tefal Unlimited Koekenpan 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm. 

Specificaties Tefal Unlimited Koekenpan 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm
MerkTefal
FabrikantcodeG25591

Over Tefal G25591

Roerbakken wordt een eitje met de Tefal Unlimited Koekenpan 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm. Naast de koekenpannen van 24 en 28 centimeter bevat deze set ook een handige wokpan van 28 centimeter. Hiermee kun je niet alleen roerbakken, maar ook ingrediënten op een andere manier bereiden. De pannen zijn perfect voor het bakken van vlees, vis of aardappeltjes. Met deze sterke pannenset haal je kwaliteit in huis die lang meegaat. De pannen zijn namelijk voorzien van een duurzame titanium coating, waardoor ingrediënten niet blijven plakken en krassen worden voorkomen. De Thermo-Signal functie zorgt ervoor dat je altijd op de juiste temperatuur bakt. Deze innovatieve technologie kleurt effen rood wanneer de pan de ideale baktemperatuur heeft bereikt. Zo weet je precies wanneer je kunt beginnen met koken en voorkom je dat je gerechten verbranden. Om de pannen zo lang mogelijk mooi te houden, raden we aan om ze met de hand af te wassen. Op deze manier verleng je de levensduur van de pannenset en kun je nog jarenlang genieten van heerlijke maaltijden. Met de Tefal Unlimited Koekenpan 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm wordt koken een feestje!

Pluspunten
  • In deze kookset bevindt zich tevens een wokpan, zodat je ingrediënten kunt roerbakken. De Tefal Thermo-Signal stip wordt egaal rood gekleurd wanneer de juiste baktemperatuur is bereikt. De bakpannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kunnen worden gebruikt in de oven tot 175 graden Celsius.

Minpunten
  • Aluminium behoudt de warmte minder goed.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Tefal Unlimited Koekenpan 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm

Bekijk of de Tefal Unlimited Koekenpan 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Tefal G25591, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!