1. Tefal Unlimited Koekenpan 20 cm

Tefal Unlimited Koekenpan 20 cm Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Tefal Unlimited Koekenpan 20 cm G25502. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Tefal Unlimited Koekenpan 20 cm. 

Specificaties Tefal Unlimited Koekenpan 20 cm
MerkTefal
FabrikantcodeG25502

Over Tefal G25502

De Tefal Unlimited Koekenpan 20 cm is een absolute must-have voor het perfect bakken van twee eitjes. Deze koekenpan biedt niet alleen een sterke en duurzame constructie, maar is ook voorzien van een speciale titanium coating die ervoor zorgt dat ingrediënten niet aan de pan blijven plakken. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over krassen, omdat deze pan volledig krasbestendig is. Met de handige Thermo-Signal technologie van de Tefal Unlimited Koekenpan 20 cm weet je altijd precies wanneer de pan de juiste temperatuur heeft bereikt. De Thermo-Signal kleurt namelijk effen rood wanneer de pan op de juiste baktemperatuur is, waardoor je altijd verzekerd bent van de perfecte bakresultaten. Om ervoor te zorgen dat je nog langer plezier hebt van deze fantastische koekenpan, raden we aan om de pan met de hand af te wassen. Op deze manier behoudt de pan zijn kwaliteit en gaat hij nog langer mee. Met de Tefal Unlimited Koekenpan 20 cm haal je niet alleen een hoogwaardige pan in huis, maar ook een betrouwbare partner in de keuken die je keer op keer zal helpen om de meest heerlijke gerechten te bereiden.

Pluspunten
  • De Tefal Thermo-Signal stip kleurt effen rood wanneer de juiste baktemperatuur bereikt is. De bakpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kan gebruikt worden in de oven tot 175 graden Celsius. Een aluminium pan is licht van gewicht en daardoor gemakkelijker te verplaatsen.

Minpunten
  • Aluminium behoudt de warmte minder goed.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Tefal Unlimited Koekenpan 20 cm

Bekijk of de Tefal Unlimited Koekenpan 20 cm mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Tefal G25502, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!