1. blackfriday
  2. Tefal Renew On Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm Zwart

Tefal Renew On Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm Zwart Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Tefal Renew On Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm Zwart C43590. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Tefal Renew On Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm Zwart. 

Specificaties Tefal Renew On Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm Zwart
MerkTefal
FabrikantcodeC43590

Over Tefal C43590

Met de Tefal Renew On Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm Zwart haal je niet alleen kwaliteitspannen in huis, maar draag je ook bij aan een beter milieu. Deze pannenset is namelijk gemaakt van 100 procent gerecycled aluminium, waardoor je een milieubewuste keuze maakt. Deze set bestaat uit een kleine pan van 24 cm en een grote pan van 28 cm, waardoor je voor elke maaltijd de juiste pan bij de hand hebt. Bak heerlijke aardappeltjes in de kleine pan en voeg de grote pan toe voor het bereiden van twee grote stukken vlees. Dankzij de keramische antiaanbaklaag zijn deze pannen tot wel 20 keer sterker dan de standaard antiaanbaklaag van andere Tefal pannen. Dit zorgt ervoor dat de pannen langer meegaan en je minder olie of boter nodig hebt tijdens het koken. Een handige functie van deze pannenset is de Tefal Thermo Signal-stip, waarmee je in één oogopslag kunt zien wanneer de pan de juiste temperatuur heeft bereikt. Hierdoor hoef je niet meer je hand boven de pan te houden om te voelen of deze warm genoeg is. Na gebruik kun je de pannen eenvoudig reinigen in de vaatwasser, waardoor je geen tijd hoeft te verspillen aan het afwassen met de hand. Kortom, met de Tefal Renew On Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm Zwart kies je voor duurzaamheid, kwal.

Pluspunten
  • Je kookt milieuvriendelijk dankzij het 100 procent gerecyclede aluminiummateriaal. Met een keramische coating kun je ingrediënten snel krokant bakken bij hoge temperaturen. De Tefal Thermo-Signal stip kleurt egaal rood wanneer de juiste baktemperatuur is bereikt.

Minpunten
  • Deze pan heeft een bouwkwaliteit in de basisklasse, waardoor hij sneller slijt en minder stevig is dan een pan in de midden- en topklasse.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Tefal Renew On Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm Zwart

Bekijk of de Tefal Renew On Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm Zwart mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Tefal C43590, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!