1. Tefal OptiGrill+ XL GC7228

Tefal OptiGrill+ XL GC7228 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Tefal OptiGrill+ XL GC7228 GC7228. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Tefal OptiGrill+ XL GC7228. 

Specificaties Tefal OptiGrill+ XL GC7228
MerkTefal
FabrikantcodeGC7228

Over Tefal GC7228

Met de Tefal OptiGrill+ XL GC7228 hoef je je geen zorgen meer te maken over de perfecte bereiding van je gerechten. Dankzij de innovatieve kooksensor past deze grill automatisch de temperatuur en baktijd aan op basis van de dikte en hoeveelheid van de ingrediënten. Of je nu een sappige biefstuk wilt of smakelijke hamburgers, met deze grill krijg je altijd de perfecte garing. De Tefal OptiGrill+ XL GC7228 is uitgerust met een handige gaarheidsindicator en geluidssignaal, zodat je precies weet wanneer je vlees rood, medium of doorbakken is. Hierdoor hoef je niet langer te gokken en krijg je altijd de gewenste resultaten. Met 9 verschillende kookprogramma's kun je eenvoudig een verscheidenheid aan gerechten bereiden, zoals heerlijke gevogelte, smaakvolle zeevruchten en sappig rood vlees. Naast de voorgeprogrammeerde kookprogramma's kun je ook zelf de temperatuur instellen met de 4 verschillende temperatuurstanden. Zo heb je altijd de volledige controle over het grillproces. Met een groot grilloppervlak kun je genoeg gerechten bereiden voor 6 tot 8 personen tegelijk, ideaal voor gezellige etentjes en familiebijeenkomsten. En het beste van alles? Na gebruik kun je de grillplaten gewoon in de vaatwasser zetten, waardoor het schoonmaken een fluitje van een cent wordt. Haal de Tefal OptiGrill+ XL GC7228 in huis en.

Pluspunten
  • De grill detecteert de dikte van het vlees en past de grilltijd daarop aan. Met de 9 automatische programma's bereid je onder andere gevogelte, rood vlees en vis. Dankzij de sensoren weet je precies wanneer jouw vlees rare, medium of well done is. De grill registreert de dikte van het vlees en past de grilltijd daarop aan. Met de 9 automatische programma's bereid je onder andere pluimvee, rood vlees en vis. Dankzij de sensoren weet je precies wanneer jouw vlees rare, medium of well done is.

Minpunten
  • Deze contactgrill neemt veel ruimte in beslag op je aanrechtblad, met een bakoppervlakte van 44 centimeter.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Tefal OptiGrill+ XL GC7228

Bekijk of de Tefal OptiGrill+ XL GC7228 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Tefal GC7228, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!