1. Tefal Intensity Keramische koekenpan 24 cm

Tefal Intensity Keramische koekenpan 24 cm Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Tefal Intensity Keramische koekenpan 24 cm C41804. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Tefal Intensity Keramische koekenpan 24 cm. 

Specificaties Tefal Intensity Keramische koekenpan 24 cm
MerkTefal
FabrikantcodeC41804

Over Tefal C41804

De Tefal Intensity Keramische koekenpan 24 cm is perfect voor de liefhebbers van heerlijke biefstukken. Deze ruime pan uit de Intensity collectie is voorzien van een sterke keramische baklaag, waardoor je gegarandeerd bent van een knapperig en krokant bakresultaat. Met de handige Tefal Thermo-Signal weet je altijd precies wanneer je ingrediënten in de pan kunt doen. Zodra de stip op de pan rood kleurt, weet je dat de ideale baktemperatuur is bereikt. Dit zorgt voor een optimale smaakbeleving van je gerechten. De Tefal Intensity Keramische koekenpan is ook geschikt voor inductie kookplaten. Dankzij de extra brede inductiebodem wordt de warmte gelijkmatig en snel verspreid over de bodem van de pan. Zo kun je efficiënt en snel koken. Na het bereiden van je maaltijd is het aan te raden om de pan met de hand af te wassen. Hierdoor blijft de keramische baklaag langer mooi en slijt deze minder snel. Met de Tefal Intensity Keramische koekenpan 24 cm geniet je keer op keer van perfect gebakken gerechten!

Pluspunten
  • De Tefal Thermo-Signal indicator kleurt effen rood wanneer de juiste baktemperatuur is bereikt. De pannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kunnen gebruikt worden in de oven tot 175 graden Celsius. De keramische laag kan hoge temperaturen aan, waardoor je ingrediënten snel knapperig bakt.

Minpunten
  • De plastic handgreep is minder duurzaam dan roestvrij staal en kan smelten.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Tefal Intensity Keramische koekenpan 24 cm

Bekijk of de Tefal Intensity Keramische koekenpan 24 cm mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Tefal C41804, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!