1. blackfriday
  2. Tefal Ingenio Préfèrence Pannenset 15-delig

Tefal Ingenio Préfèrence Pannenset 15-delig Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Tefal Ingenio Préfèrence Pannenset 15-delig L97495. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Tefal Ingenio Préfèrence Pannenset 15-delig. 

Specificaties Tefal Ingenio Préfèrence Pannenset 15-delig
MerkTefal
FabrikantcodeL97495

Over Tefal L97495

Met de Tefal Ingenio Préfèrence Pannenset 15-delig haal je een compacte en veelzijdige set pannen in huis. Deze set bevat maar liefst 6 verschillende soorten pannen, 3 kunststof deksels, 3 spatels en 2 afneembare handgrepen. Dankzij de Tefal Thermo-Signal stip weet je precies wanneer de pan de juiste baktemperatuur heeft bereikt, aangezien deze rood kleurt. Hierdoor hoef je niet langer je hand boven de pan te houden om te controleren of deze warm genoeg is. Deze pannenset is voorzien van een titanium coating, waardoor de antiaanbaklaag tot wel 6 keer sterker is dan de standaard baklaag van andere Tefal pannen. Hierdoor kun je vetarm bakken en voorkom je krassen op de baklaag. Na gebruik raden we aan om de pannen met de hand af te wassen, zodat je de levensduur van de pannen verlengt. Daarnaast kun je de pannen eenvoudig opstapelen zonder de handgreep, wat ruimte bespaart in je keukenkastjes. Met de Tefal Ingenio Préfèrence Pannenset 15-delig haal je niet alleen kwalitatieve pannen in huis, maar ook een set die gemak en ruimtebesparing biedt. Deze pannenset is een must-have voor elke keukenliefhebber die op zoek is naar veelzijdigheid en duurzaamheid.

Pluspunten
  • Deze set bevat diverse soorten pannen en kookaccessoires, zodat je een complete kookset in huis hebt. Voordat je de pannen in de oven plaatst, haal je de kunststof handgrepen eraf om smelten te voorkomen. De Tefal Thermo-Signal stip kleurt effen rood wanneer de juiste baktemperatuur is bereikt.

Minpunten
  • De plastic handgreep is minder langdurig dan roestvrij staal en kan smelten.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Tefal Ingenio Préfèrence Pannenset 15-delig

Bekijk of de Tefal Ingenio Préfèrence Pannenset 15-delig mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Tefal L97495, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!