1. blackfriday
  2. Tefal 5 Second Chopper K13210

Tefal 5 Second Chopper K13210 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Tefal 5 Second Chopper K13210 K13210. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Tefal 5 Second Chopper K13210. 

Specificaties Tefal 5 Second Chopper K13210
MerkTefal
FabrikantcodeK13210

Over Tefal K13210

Met de Tefal 5 Second Chopper K13210 heb je altijd een handige keukenhulp bij de hand, waar je ook bent. Dankzij het slimme treksysteem kun je deze hakmolen overal gebruiken, zelfs op de camping of in een keuken met beperkte stopcontacten. Door simpelweg harder of zachter aan het koord te trekken, bepaal je zelf de snelheid en de fijnheid van het hakken. Zo kun je het koord stevig trekken voor een heerlijke pesto met een fijne structuur, of juist zachtjes trekken als je grovere stukjes noot wilt hakken. De Tefal 5 Second Chopper K13210 is niet alleen geschikt voor het hakken van zachte ingrediënten, maar ook voor het crushen van ijs, het mixen van beslag en het kloppen van slagroom. Met de verschillende messen kun je een grote verscheidenheid aan gerechten bereiden. Met een inhoud van 900 ml kun je meerdere uien tegelijk hakken of een flinke portie pesto maken. Bovendien geeft Tefal maar liefst 10 jaar garantie op deze hakmolen, waardoor je verzekerd bent van een duurzaam en betrouwbaar product. Haal de Tefal 5 Second Chopper K13210 in huis en ontdek het gemak en de veelzijdigheid van deze handige keukenhulp.

Pluspunten
  • Met het handige treksysteem kun je de hakmolen gebruiken zonder elektriciteit. Met het bijgeleverde klopmes kun je ook beslag kloppen. De hakmolen is geschikt voor het crushen van ijs.

Minpunten
  • De hakmolen heeft geen pulserende stand om kort met extra kracht te mixen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Tefal 5 Second Chopper K13210

Bekijk of de Tefal 5 Second Chopper K13210 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Tefal K13210, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!