1. blackfriday
  2. SMEG FAB28LBL5

SMEG FAB28LBL5 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van SMEG FAB28LBL5 FAB28LBL5. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op SMEG FAB28LBL5. 

Specificaties SMEG FAB28LBL5
MerkSMEG
FabrikantcodeFAB28LBL5

Over SMEG FAB28LBL5

De SMEG FAB28LBL5 is een unieke vrijstaande 1-deurs koelkast die je keuken transformeert naar een prachtige jaren 50 stijl. Maar deze koelkast is niet alleen een lust voor het oog, hij biedt ook nog eens voldoende ruimte voor de boodschappen van 3 tot 4 personen. Dankzij de vershoudzone onderin de koelkast blijven je verse producten zoals zalm en sla langer vers en smaakvol. Wat deze koelkast nog specialer maakt, is het feit dat hij vrijwel geruisloos is. Met een geluidsniveau van slechts 35 decibel merk je nauwelijks dat het apparaat aanstaat. Dit zorgt voor een aangename en rustige sfeer in je keuken. Bovendien beschikt deze koelkast over een handig vriesvak van 26 liter bovenin, waarin je gemakkelijk restjes van gisteren kunt invriezen. Naast zijn prachtige design en gebruiksgemak is de SMEG FAB28LBL5 ook nog eens energiezuinig. Met energieklasse D betaal je weinig energiekosten per jaar en draag je je steentje bij aan het milieu. Kortom, deze koelkast combineert stijl, functionaliteit en duurzaamheid op een unieke manier.

Pluspunten
  • Het heeft een klein vriesvak van 26 liter om een diepvriespizza en ijsjes in te bewaren. De koelkast heeft energieklasse D, wat betekent dat hij zuinig in gebruik is en dus goed is voor het milieu. Met een geluidsniveau van slechts 35 decibel hoor je nauwelijks dat hij aanstaat.

Minpunten
  • De deur kan niet worden aangepast in draairichting.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de SMEG FAB28LBL5

Bekijk of de SMEG FAB28LBL5 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de SMEG FAB28LBL5, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!