1. blackfriday
  2. SMEG ECF01BLEU Zwart + Koffiemolen

SMEG ECF01BLEU Zwart + Koffiemolen Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van SMEG ECF01BLEU Zwart + Koffiemolen CGF01BLEU. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op SMEG ECF01BLEU Zwart + Koffiemolen. 

Specificaties SMEG ECF01BLEU Zwart + Koffiemolen
MerkSMEG
FabrikantcodeCGF01BLEU

Over SMEG CGF01BLEU

Met de SMEG ECF01BLEU Zwart + Koffiemolen haal je niet alleen een functionele koffiemachine in huis, maar ook een stijlvolle eyecatcher voor je keuken. Deze pistonmachine en bonenmaler combineren perfect design met hoogwaardige prestaties. Met de bonenmaler kun je de koffiebonen malen met maar liefst 450 rotaties per minuut. Door de keuze uit 30 verschillende standen bepaal je zelf hoe grof of fijn je de koffie maalt. Bovendien kun je de hoeveelheid koffie aanpassen aan jouw behoeften, of je nu een enkel kopje wilt zetten of voor een hele groep gasten koffie nodig hebt. Het gebruik van versgemalen koffiebonen zorgt voor een intensere smaakbeleving. Met de SMEG ECF01BLEU Zwart + Koffiemolen kun je zelf de temperatuur van de espresso bepalen, zodat je altijd kunt genieten van de perfecte kop koffie. Door de watertemperatuur handmatig in te stellen, voorkom je dat de koffie verbrandt en komen de aroma's optimaal tot hun recht. Met de handige stoompijp kun je je espresso afmaken met een heerlijk dikke schuimlaag, zodat je de koffiebeleving naar een hoger niveau tilt. Daarnaast is deze machine voorzien van een handige melding voor ontkalking. Je hoeft dus niet zelf in de gaten te houden wanneer het tijd is om de machine te reinigen. Houd er wel rekening mee dat het zetten van smaakvolle koffie.

Pluspunten
  • Met de bijgeleverde koffiemolen kun je koffiebonen op 30 verschillende maalstanden malen. Met de instelbare watertemperatuur kun je de warmte van een espresso aanpassen naar jouw smaak. Op de warmhoudplaat blijft je kop koffie langer warm.

Minpunten
  • Deze koffiemolen is behoorlijk groot qua formaat.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de SMEG ECF01BLEU Zwart + Koffiemolen

Bekijk of de SMEG ECF01BLEU Zwart + Koffiemolen mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de SMEG CGF01BLEU, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!