1. blackfriday
  2. Siemens KI77SADE0

Siemens KI77SADE0 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Siemens KI77SADE0 KI77SADE0. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Siemens KI77SADE0. 

Specificaties Siemens KI77SADE0
MerkSiemens
FabrikantcodeKI77SADE0

Over Siemens KI77SADE0

De Siemens KI77SADE0 is een handige koel-vriescombinatie die perfect in elke keuken past. Met een hoogte van 158 centimeter neemt hij niet veel ruimte in beslag, maar biedt hij wel voldoende opslagcapaciteit voor al je boodschappen. Het ruime koelgedeelte heeft een inhoud van 169 liter, wat voldoende is voor de wekelijkse boodschappen van 3 tot 4 personen. Wat deze koel-vriescombinatie echt onderscheidt, is de vershoudzone. Hierin kun je de luchtvochtigheid zelf instellen, zodat groente en fruit langer vers blijven. Geen zorgen als je per ongeluk de deur open laat staan, want de koelkast zal vanzelf een geluidssignaal geven om je eraan te herinneren de deur te sluiten. Daarnaast beschikt het vriesgedeelte over Low Frost technologie, waardoor je het minder vaak hoeft te ontdooien. Met een inhoud van 62 liter is er genoeg ruimte om al je ingevroren producten op te slaan. De Siemens KI77SADE0 is niet alleen praktisch, maar ook energiezuinig. Met een energieklasse A++ verbruikt hij weinig stroom, wat zowel goed is voor het milieu als voor je portemonnee. Daarnaast is de koel-vriescombinatie voorzien van handige LED-verlichting, zodat je altijd goed zicht hebt op je boodschappen, zelfs in het donker. Kortom, de Siemens KI77SADE0 is de ideale keuze.

Pluspunten
  • Vanwege het lage geluidsniveau van 36 decibel hoor je bijna niet dat hij aan is. In de vershoudzone blijven groenten en fruit langer fris.

Minpunten
  • Heeft Low Frost, wat betekent dat je het vriesgedeelte 1 à 2 keer per jaar moet laten ontdooien.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Siemens KI77SADE0

Bekijk of de Siemens KI77SADE0 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Siemens KI77SADE0, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!