1. blackfriday
  2. Siemens KG49NXXEA

Siemens KG49NXXEA Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Siemens KG49NXXEA KG49NXXEA. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Siemens KG49NXXEA. 

Specificaties Siemens KG49NXXEA
MerkSiemens
FabrikantcodeKG49NXXEA

Over Siemens KG49NXXEA

De Siemens KG49NXXEA is een fantastische koel-vriescombinatie die jouw favoriete etenswaren, zoals sappige aardbeien en knapperige paprika's, langer vers houdt. Met een indrukwekkende breedte van 70 centimeter biedt deze koelkast genoeg ruimte om al jouw boodschappen op te slaan. Maar dat is niet alles! Dankzij de geavanceerde hyperFresh-lade blijven jouw abrikozen en broccoli langer vers, omdat je eenvoudig de luchtvochtigheid kunt instellen met behulp van de handige schuifregelaar. Dit betekent dat je langer kunt genieten van heerlijke vitamines in je maaltijden. Met de ingebouwde freshSensor hoef je je geen zorgen te maken over temperatuurschommelingen in de koelkast. Deze slimme sensor meet namelijk continu de temperatuur en zorgt ervoor dat je eten altijd op de ideale temperatuur blijft. En als je iets nodig hebt dat achterin de koelkast staat, hoef je je geen zorgen te maken. Dankzij de handige easyAccess plateaus kun je ze eenvoudig uitschuiven, zodat je gemakkelijk bij de slagroom kunt zonder gedoe. De Siemens KG49NXXEA is perfect voor grote gezinnen of mensen die regelmatig boodschappen doen voor meerdere personen. Met voldoende ruimte voor de wekelijkse boodschappen van 5 personen of meer, hoef je je nooit meer zorgen te maken over te weinig opslagruimte. En het beste van alles is dat je geen last hebt.

Pluspunten
  • Een freshSensor zorgt ervoor dat de temperatuur constant blijft, waardoor boodschappen langer vers blijven. Met een koelinhoud van 330 liter is het een ruime koel-vriescombinatie.

Minpunten
  • Is een koelkast met een geluidsniveau van 40 decibel luid.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Siemens KG49NXXEA

Bekijk of de Siemens KG49NXXEA mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Siemens KG49NXXEA, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!