1. blackfriday
  2. Siemens KG39NXWDF

Siemens KG39NXWDF Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Siemens KG39NXWDF KG39NXWDF. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Siemens KG39NXWDF. 

Specificaties Siemens KG39NXWDF
MerkSiemens
FabrikantcodeKG39NXWDF

Over Siemens KG39NXWDF

De Siemens KG39NXWDF is een koel-vriescombinatie die niet alleen energiezuinig is, maar ook tal van handige functies heeft. Met het energielabel D hoef je je geen zorgen te maken over hoge energiekosten. Deze koelkast biedt genoeg ruimte voor de boodschappen van 3 of 4 personen, waardoor je langer kunt genieten van verse producten. In de 0-gradenzone kun je delicate etenswaren zoals varkenshaas of zalm bewaren, terwijl de hyperFresh lade perfect is voor het opslaan van aardbeien en paprika's. Met de handige schuifregelaar kun je de gewenste luchtvochtigheid instellen, waardoor je eten langer vers blijft. Het multiAirflow systeem zorgt ervoor dat de temperatuur bovenin net zo koud is als onderin, dus het maakt niet uit waar je de pesto neerzet. Deze koelkast is perfect geschikt voor open of kleine keukens, omdat het geluidsniveau slechts 35 decibel is. Je hebt dus geen last van hinderlijke geluiden terwijl je geniet van de vele voordelen van de Siemens KG39NXWDF.

Pluspunten
  • In de hyperFresh lade regel je eenvoudig de gewenste luchtvochtigheid met een schuifregelaar. Het multiAirflow systeem verspreidt de koude lucht door de gehele koelkast, waardoor je voedsel langer vers blijft. De koelkast heeft energieklasse D, wat betekent dat het zuinig is in gebruik en dus goed voor het milieu.

Minpunten
  • Het heeft geen greep, waardoor je de koelkastdeur niet snel en gemakkelijk opent.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Siemens KG39NXWDF

Bekijk of de Siemens KG39NXWDF mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Siemens KG39NXWDF, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!