1. Siemens KG39E8XBA

Siemens KG39E8XBA Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Siemens KG39E8XBA KG39E8XBA. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Siemens KG39E8XBA. 

Specificaties Siemens KG39E8XBA
MerkSiemens
FabrikantcodeKG39E8XBA

Over Siemens KG39E8XBA

Ben je op zoek naar een energiezuinige koel-vriescombinatie? Dan is de Siemens KG39E8XBA een uitstekende keuze! Met een energieklasse B verbruikt deze koelkast minder energie, wat resulteert in lagere energiekosten tot wel € 48,- per jaar. Bovendien biedt deze koel-vriescombinatie voldoende ruimte voor de boodschappen van maximaal 3 of 4 personen. Wat deze koelkast echt bijzonder maakt, zijn de vershoudzones. Hiermee kun je jouw verse etenswaren langer bewaren. De 0-gradenzone is perfect voor het bewaren van delicate producten zoals zalm, terwijl de hyperFresh lade met schuifregelaar ideaal is voor het opbergen van groenten en fruit, zoals broccoli en aardbeien. Het vriesgedeelte van deze koel-vriescombinatie is voorzien van een ruime bigBox lade. Deze biedt voldoende ruimte voor een grote ijstaart of andere diepvriesproducten. En wanneer je de deur van de koelkast sluit, hoef je je geen zorgen te maken over harde geluiden. Met een relatief laag geluidsniveau van slechts 38 decibel blijft het geluidsniveau binnen de perken. Kortom, met de Siemens KG39E8XBA haal je een energiezuinige koel-vriescombinatie in huis die niet alleen ruimte biedt voor al je boodschappen, maar ook zorgt voor langere versheid van je etenswaren. En dankzij het stille geluidsniveau hoef.

Pluspunten
  • De koelkast heeft energieklasse B, wat betekent dat hij zuinig is in gebruik en goed is voor het milieu

    .

    In de vershoudzones blijven groente en fruit, vlees en vis langer vers.

Minpunten
  • Moet je het vriesgedeelte van Low Frost 1 à 2 keer per jaar ontdooien?

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Siemens KG39E8XBA

Bekijk of de Siemens KG39E8XBA mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Siemens KG39E8XBA, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!